Kommentar

Trods årtiers officielle bestræbelser på at skræmme befolkningen med klimaforandringer, viser en amerikansk meningsmåling fra juni, at kun 2 pct. betragter klimaet som den mest presserende udfordring. Amerikanerne er mere optaget af jordnære fænomener som inflation, økonomi og dårlig regeringsførelse.

Men det får ikke politikerne og deres medier og eksperter til at indstille klimakampagnen. Tvært imod forstærker de indsatsen med stadigt mere rædselsvækkende prognoser om Jordens undergang – som ifølge de kloge for længst burde være indtruffet.

Som med én stemme taler Joe Biden og hans ministre og klakører om nødvendigheden af en ”transition” – på dansk: en overgang – til det CO2-frie samfund. I gamle dage kaldte man det revolution, men det er der ikke rigtigt afsætning på. Det er også lige meget, for transition tjener samme formål, nemlig at liste en form for socialisme ind i lande, som ikke vil have socialisme. Og da Bidens bagmænd ikke kan få den amerikanske kongres til at revolutionere USA ad demokratisk vej, vil demokraterne nu til at regere via dekreter uden om Kongressen.

ANNONSE

Det tjener nemlig et højere formål, for vi lever nu i en permanent undtagelsestilstand i form af en ”klimakrise”, som gør det påkrævet at se stort på de demokratiske institutioner og folkesuveræniteten.

Det er sådan, man indfører socialisme i dag. Ikke noget med stormen på Bastillen eller Vinterpaladset, røde faner og bevæbnede matroser. Det er alt for åbenlyst.

Og det er en svir at være socialist. Det rammer nemlig kun de 99 pct. fattigrøve, mens 1 pct. kan vælte sig i sus og dus. Sådan har systemet altid fungeret.

https://www.statista.com/statistics/323380/public-opinion-on-the-most-important-problem-facing-the-us/?fbclid=IwAR32QgQwL8GLelWjZwjGI045sq-UAejnXVoxt_FddH0BtlHOevMqziTMzyE

 

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria