Kopierede/fra hoften

En række kommentatorer – bl.a. på Facebook – har udtrykt den formodning, at indflydelsesrige kræfter har planer om at nedbringe verdens befolkningstal ved at øge dødeligheden.

Disse antagelser vil sikkert få ny næring af de tal for dødelighed og forventet livslængde, som de amerikanske Centers for Disease Control and Prevention (CDC) kunne offentliggøre i torsdags.

Der er nemlig sket et markant fald i amerikanernes forventede levetid. En person født i 2019 kunne i gennemsnit regne med at leve 78,8 år. Det var i 2020 faldet til 77 år og i 2021 til 76,4 år.

Blandt årsagerne til faldet er den voldsomme dødelighed som følge af fentanyl, der er strømmet ind i USA via den åbne grænse til Mexico, siden Joe Biden blev præsident og med et pennestrøg ophævede Donald Trumps grænsepolitik. I 2020 tog overdoser livet af 91,799. I 2021 var tallet steget til 106.699 – en stigning på 16 pct.

Antallet af døde som følge af overdoser i 2021 var næsten dobbelt så stort som de amerikanske tabstal i Vietnamkrigen 1962-1975.

Præsident Biden – de danske mediers helt – har ikke bare nægtet at lukke den sydlige grænse. Han udfolder store bestræbelser på at forhindre grænsestaterne i at holde de mange millioner indtrængere ude. I realiteten har USA som følge af Biden-administrationens bevidste politik opgivet kontrollen med grænsen og overladt den til de mexicanske forbryderkarteller, der ikke bare tjener penge på fentanyl, men også på kvinde- og børnehandel.

ANNONSE

De amerikanske demokraters politik har til formål at oversvømme landet med fremmede, som de tror vil stemme demokratisk til evig tid – samtidig med at amerikanerne skal dø hurtigere.

ANNONSE