Nyt

Collage: Socialdemokraten Sven ‘NIMBY’ Bertelsen

Forleden blev en 19-årig kvinde voldtaget på banegården i Silkeborg, af det som TV2 omtaler som en ’30-årig mandlig beboer på udrejsecenteret Kærshovedgård’.

Sidste år demonstrerede 300 lokale beboere i Sandvad mod et planlagt asylcenter i byen. Den skal nu flyttet til Vrå, men de lokale er heller ikke her vilde med ideen, selvom de ved folketingsvalget i 2019 stemte på status quo-partierne. Blandt de demonstrerende er pudsigt nok et lokalt byrådsmedlem for Socialdemokraterne, der bliver nærmeste nabo til det nye bosted. Fra Nordjyske – Vrede i Vrå: Talstærkt fremmøde til demonstration mod nyt udlændinge-bosted.

“Selvom mødet var aflyst, mødte folk stadig så talstærkt op på grusvejen udenfor ejendommen på Bakkevej, at man skulle kante sig rundt mellem dem. Det var Rikke Biegel, der opfordrede folk til at møde op på trods af, at mødet var aflyst.

– Det er fantastisk, hvor mange der er mødt op for at støtte op om modstanden. Det viser, at vi står sammen i Vrå. Vi synes, at det er kommet meget bag på os, og det er ikke ok, siger hun til Nordjyske.

Selvom hun er ærgerlig over, at mødet blev aflyst, er hun glad for, at det er, fordi processen bliver forlænget.”

“Hvad får man egentlig for 125 millioner kroner i Danmark nu om dage, hvor inflationen er på sit højeste i 40 år, og hvor prisen på basale dagligvarer får os til at spærre øjnene op på daglig basis? I Udlændingestyrelsen har man for det beløb overladt ansvaret for op mod 20 udlændinge og asylansøgere…” (Nordjyske, 7. juli 2022)

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf