Hovederne på bloggen

“Volden skal stoppes og stoppes med fredelige, demokratiske metoder. Der skal i virkeligheden ikke andet til, end at civilsamfundet støtter forsamlingsfriheden og vandrer med i solidaritet med For Frihed. Om man er 100 pct. enig eller uenig med For Frihed er i denne sammenhæng underordnet.

Det afgørende er, at vi får genetableret forsamlingsfriheden i vores hovedstad, så fredelige demonstranter kan gennemføre deres fredelige demonstrationer uden frygt for trusler, vold og intimidering.

Næste demonstration er lørdag 7. januar.”

Læs ugens vigtigste blogindlæg. Katrine Winkel Holm opfordrer alle til at deltage i For Friheds fredelige demonstrationer for at markere en afstandtagen til den vold, som den lille fredelige demonstration konstant udsættes for. Man skal forsvare ytrings- og forsamlingsfriheden, hvor den er under pres. Og vi ser truslen mod ytringsfriheden helt konkret hver gang For Frihed går på Nørrebro og bliver mødt af voldsparate venstrefascister i en grad, så kampklædt politi altid må sætte talstærkt ind.

Læs Katrine Winkel Holms indlæg her: …og mød op den 7. januar

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/katrineholm/ECE9233759/den-venstreradikale-gadevold-kan-kun-bekaempes-hvis-vi-stoetter-for-frihed-aktivt/

ANNONSE

Ét svar til “Den venstre-radikale gadevold kan kun bekæmpes, hvis vi støtter For Frihed aktivt”

  1. KnudMadsen siger:

    Stor respekt for Jer brave frihedskæmpere og modtag de allerbedste ønsker om et godt Nytår. Jeg håber virkelig meget at I og mange andre orker at fortsætte dette meget vigtige projekt.
    Bentøjet tillader desværre ikke, at jeg deltager.