Kommentar

For offentligheden var høringen den 6. januar et forsøg på at malke en velkendt historie med nogle filmklip. Men den politiske hensigt bag ser offentligheden ikke, for samtidig blev fem medlemmer af Proud Boys sigtet for “oprørssammensværgelse”, et anklageskrift så alvorlig, at ingen tidligere er blevet dømt for den. Det giver automatisk livstid. Biden-regimet planlægger at kriminalisere politisk opposition.

Torsdag præsenterede udvalget vedr. den 6. januar, hvad de hævdede var nye oplysninger om 6. januar. Det hele blev iscenesat som en tv-produktion, ikke så mærkeligt, da demokraterne havde hentet den tidligere chef for ABC News, James Goldston, til at instruere. Liz Cheney læste op fra en teleprompter, og der var ingen modstand. Demokraterne kunne sige, hvad de ville.

Medierne følger deres manuskript. Der er kun én version af virkeligheden: Deres egen. Sådan er det på område efter område. Dette er ikke pressefrihed, men da solen altid skinner på tv, er der ingen til at ødelægge produktionen.

ANNONSE

Bortset fra Julie Kelly på amgreatness.com. Hun er den, der ved mest om 6. januar og Biden-regimets omdannelse af FBI og Justitsministeriet til våben for demokraterne. Kelly skriver, at det vigtigste skete bag kulisserne. Det var koordineringen af ​​udvidede anklager mod ”Proud Boys, nye love og forberedelser til endelig at lægge Trump ned. For good.

En uundværlig del af plottet er, at medierne spiller deres rolle og kolporterer præcis de stykker, som demokraterne har planlagt: Klip med Ivanka Trump og Bill Barr. Får man datteren til at vidne mod faderen, giver man ham et personligt hårdt slag.

I udvalget sidder Adam Schiff, der har gjort brug af løgne til perfektion. Han har lang erfaring siden Rusland Affæren.

Metoden bruges til at tage et citat ud af kontekst og sætte det ind i en ny: nu er det citatet, Trump brugte i tv-debatten med Biden i september 2020, hvor moderator Chris Wallace bad ham om at tage afstand fra højreorienterede militser, der bliver udnyttet. Trump kan ikke dikteres. Han sagde, at de skulle “stand down”, trække sig tilbage og tilføjede ”stand by”, afstå. Afstå fra at gøre noget. Men det bliver nu udlagt som et hemmeligt signal til Proud Boys om at være klar og kobles direkte til 6. januar.

Debatmoderator Chris Wallace, der hævdede uærligt og uden beviser, at Proud Boys opildnede til vold under George Floyd-optøjerne i 2020, gentagne gange pressede Trump til at sige til gruppen om at “stand down”, trække sig tilbage, mens Joe Biden tilføjede: “sig det, gør det, sig det!” Da Trump spurgte begge, hvem de specifikt ville have ham til at fordømme, svarede Biden: “ Proud Boys”. Så Trump, der kiggede direkte på kameraet, tilføjede ” “Proud Boys, stand back and stand by.

Nu får dette en dyster mening og twist, ligesom udtalelsen om Charlottesville, hvor Trump sagde, at der var søde mennesker på begge sider. Men han mente ikke nazisterne.

Biden brugte Charlottesville som en begrundelse for at stille op som kandidat. Demokrater bruger bevidst venstrefløjsaktivisten Saul Alinskys metode: Gør det personligt. Gå efter struben. Forbind dem med det værste – nazismen.

Den kommentar – Trump sagde senere, at han ikke vidste, hvem ”Proud Boys” var – ligesom hans “meget fine folk”-bemærkning efter 2017-protesterne i Charlottesville, er blevet taget ud af kontekst lige siden. Udvalgsmedlemmer og medier vil endnu engang bevæbne en bevidst fordrejet version af hans kommentar som bevis på, at Trump instruerede Proud Boys om at forberede sig på at “storme” den amerikanske hovedstad den 6. januar.

Denne accentuering af en samtale har den effekt, at almindelige mennesker trækker sig tilbage: De ønsker ikke at være en del af en radikalisering. De kan ikke lide de brugte ord og har ingen anelse om, hvem der taler sandt. De reagerer instinktivt ved at trække sig tilbage. De, der anklager Trump, håber at fremstå moderate.

Men i USA har millioner af amerikanere gennemskuet propagandametoderne.

Hvad de fleste ikke ved, er sammenhængen mellem høringen den 6. januar og nye anklager mod Proud Boys. Anklagemyndigheden er blevet et politisk redskab i demokraternes værktøjskasse.

Koordinationen mellem aktørerne viser, hvordan USA er på vej mod noget, der ikke længere kan kaldes et demokrati:

6. januar-komiteen ønskede at demonstrere, at 6. januar var en udbredt sammensværgelse ledet af Donald Trump. Liz Cheney sagde dette i et interview søndag den 7. juni.

Dagen efter meddelte Washington DC statsadvokat Matthew Graves, at anklageskriftet mod fem Proud Boys-medlemmer ville blive udvidet til “oprørssammensværgelse”, en sammensværgelse for at vælte staten, der automatisk giver livstid. Ingen er nogensinde blevet dømt for en sådan anklage i Amerika. Sidste gang regeringen forsøgte at retsforfølge en oprørskonspirationssag for 10 år siden, forkastede retspræsidenten det straks. Graves har indtil videre anklaget 17 amerikanere for den sjældne lovovertrædelse, der kan sammenlignes med forræderi og truer med livstidsdomme for dem, der nægter at acceptere anklagerne.

De tiltalte er tvunget til at vælge en ”plea deal” dvs. de erkender sig skyldige for nogle handlinger for at slippe for den hårdeste straf. Så bliver du mentalt knust, hvis du ikke har gjort noget.

Anklagerne står på ingen måde i forhold til den skånsomme behandling af BLM og Antifa, som ifølge Biden blot er en idé.

Den tredje del af kronologien er medierne, der loyalt følger op og er mikrofonholder for magten.

New York Times skrev tirsdag to dage før høringen, at anklagerne mod Proud Boys ville blive forlænget:

“En betydelig del af den første høring torsdag aften vil fokusere på Proud Boys, en højreekstremistisk gruppe, hvis medlemmer er blevet anklaget for oprørsk sammensværgelse i forbindelse med stormen på ​​Capitol,” skrev journalisterne Annie Karni og Luke Broadwater. “Det er planlagt til at omfatte vidnesbyrd fra en dokumentarfilmskaber, Nick Quested, som var infiltreret i gruppen under stormen af ​​bygningen, og en Capitol politibetjent, Caroline Edwards, som blev såret i et overfald, der siges at være udløst af Proud Boys.”

Forsvareren for de fem Proud Boys-tiltalte påpegede sammenfaldet i tid og fandt det opsigtsvækkende, så længe der ikke er nye beviser, der understøtter forlængelsen af ​​tiltalen. Det hele er et politisk show, styret fra toppen af ​​Biden-regimet.

“Regeringen indgav den tredje anklage den 6. juni 2022 for at den skulle falde sammen med de udvalgte høringer vedr. den 6. januar, som er planlagt til at begynde den 9. juni 2022 på tv i bedste sendetid,” forklarede deres advokater til den siddende dommer Timothy Kelly. “Derudover har den udvalgte komité annonceret, at høringerne vil begynde med det samme og med Enrique Tarrio og the Proud Boys-i centrum. Dette virker mistænkeligt, som orkestreret på de højeste regeringsniveauer. Denne ærede domstol bør udvise forsigtighed med hensyn til den sande hensigt med, hvorfor regeringen indgav en tredje tiltale med opfundne påstande uden nye understøttende kendsgerninger på tærsklen til de kommende komitéhøringer vedr. den 6. januar.”

Folkets fjende.

Statsadvokat Graves lister op, at de tiltalte forsøgte at forstyrre en statslig handling, godkendelse af valgmændene. Det er rigtigt, men demokraterne gør det til et kupforsøg. At de norske medier fortærer dette råt siger noget om, at de er kommet med på rejsen uden at stille de mest åbenlyse spørgsmål: Der blev ikke fundet et eneste våben den 6. januar. På den anden side ved vi, at FBI havde informanter blandt Proud Boys og Oath Keepers og faktisk kontrollerede dem. Medlemmerne af Proud Boys gik ikke for at høre Trump tale, de gik direkte til Capitol Hill. Var det føderale agenter, der kontrollerede dem? FBI nægter at svare. Det, vi er vidne til, er et forsøg på at kriminalisere den politiske opposition i USA.

Men det 32 sider lange anklageskrift indeholdt ingen nye oplysninger udover et par irrelevante detaljer; en stor del af det genbrug fra tidligere arkivalier i sagen. Ikke desto mindre hævdede Graves, at mændene konspirerede for at “modsætte sig den lovlige overførsel af præsidentens magt med magt, ved at modsætte sig autoriteten fra USA’s regering og ved at forhindre, forhindre eller med magt forsinke gennemførelsen af lovene, der styrer overførsel af magten” med henvisning til den 12. ændring af forfatningen.

Det vi her ser, er afgåede PET-chef Hans Sverre Sjøvolds begreb “anti-statslig” i praksis. Hvis du kan klassificeres som anti-statslig er du potentielt en kriminel.

På den måde angår de metoder, som Biden-styret har udviklet, også fremtiden for norsk demokrati. Og dansk. jfr. behandlingen af Lars Findsen.

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE