Nyt

Douglas Mackey lavede et tweet for sjov i 2016, hvor han skrev, at folk kunne stemme på Hillary via SMS. Ingen tog det seriøst. Men syv år senere tager Justitsministeriet sagen op, arrangerer en anklageskrift og nu er Mackey blevet dømt af en domstol i New York. Straffen har en straf på ti år.

“Mackey er blevet fundet skyldig af en jury af sine jævnaldrende i at forsøge at fratage enkeltpersoner fra at udøve deres hellige ret til at stemme på den kandidat, de selv vælger ved præsidentvalget i 2016,” udtalte USA’s Attorney Peace. “Dagens dom beviser, at den tiltaltes svigagtige handlinger krydsede en grænse til kriminalitet og afviser blankt hans kyniske forsøg på at bruge den forfatningsmæssige ret til ytringsfrihed som et skjold for hans plan om at undergrave stemmeboksen og undertrykke afstemningen.”

Hvis denne dom stadfæstes, kan enhver blive dømt for at krænke eller underminere andres rettigheder. Satire bliver farlig. Twitter flyder over med ironi og satire.

Nu kan retsmyndighederne søge på sociale medier og sagsøge syv år senere for et tweet, du skrev.

Biden-regimet ser ikke galskaben. De tager det alvorligt.

Amerikanerne vil ikke længere stole på retsvæsenet.

Hillary betalte 1 million dollars for falske påstande om Trump. Der skete ikke noget med hende eller dem, der hjalp hende.

Clinton-familien har gjort nok for at skaffe dem flere års fængsel. Men de er aldrig blevet dømt. FBI-direktør James Comey frikendte hende personligt i juli 2016 for, hvad han selv indrømmede var en åbenlys forbrydelse: at tage tophemmelige dokumenter ud af udenrigsministeriet og opbevare dem på en server på badeværelset.

ANNONSE

Da Hillary blev bedt om at udlevere 30.000 e-mails, ødelagde hun serverne med en hammer. Der fik ingen konsekvenser.

Amerikanerne har set denne dobbeltmoral i så mange år, at de har fået nok. Nu ser de, at arvingen Biden går fuld bananas og dømmer politiske modstandere i øst og vest.

For amerikanerne er det ikke sjovt, men dødsalvorligt.

Demokraterne har indledt skueprocesser svarende til dem, som Stalin indledte. Han er bare ikke begyndt at skyde folk endnu.

Douglass Mackey blev i januar 2021 anklaget af FBI for at bruge den sociale medieplatform til at ‘sprede valgdesinformation’ til Hillary Clintons vælgere i 2016.

“Ricky Vaughn” AKA, Douglass Mackey, brugte Twitter til at poste memes og trolde Hillary Clinton under præsidentvalget i 2016.

Amerikanere burde vide: De, der gør grin med Hillary, risikerer ti års fængsel for et tweet.

Sagen har en anden dimension: Nu har demokraterne stillet udfordreren i 2024 for retten, anklaget for noget, der skete i 2016-

De eliminerer en præsidentkandidat med en straffesag.

Feds har kriminaliseret politisk tale for at låse Trump-tilhængere inde.

En demokrat-aktivist postede nøjagtig det samme tweet som Douglass Mackey, og hendes tweet er stadig på hendes Twitter-side. Kun konservative bliver retsforfulgt.

ANNONSE