Kommentar

 

Douglass Mackey delte et tweet om, at folk, der ville stemme på Hillary, kunne slippe udenom køen på valgdagen ved at stemme via sms. Det var ikke engang hans. Medierne arbejder tæt sammen med FBI, og Huffington Post fandt ud af hans rigtige navn. Syv dage efter Bidens indsættelse stormer ti FBI-agenter hans hjem. Mackey blev idømt syv måneders fængsel for en vittighed, der ikke engang var hans. Forestil dig den skræmmende effekt, det vil have på ytringsfriheden: Kan retweeting give mig en fængselsdom?

Douglass Mackey sendte i efteråret 2016 et tweet ud, hvor han lavede sjov med Hillarys kampagne:- Undgå køen ved valgstederne, stem via sms. Ingen troede, at dette kunne tages alvorligt. Men der tog Mackey fejl. Syv dage efter indvielsen af ​​Biden den 20. januar 2021 stormer ti FBI-agenter hans hjem, som sædvanligt, når en regime-modstander skal tages, klokken 07.00 om morgenen. De nægter at sige, hvad det handler om.

Efter en retssag med håndjern og fodlænker bliver han endelig sat fri. Han står tilbage uden sin telefon og pung, for agenterne sagde, at han ikke havde brug for dem, det ville kun forsinke produktionen. Han måtte komme hjem 20 miles væk uden penge og ingen telefon.

ANNONSE

Som de siger i det nye FBI: Processen er straffen.

Tucker havde Mackey med i sit show, allerede da han blev anholdt, og det lød fuldstændig absurd, at nogen i rammen for alvor kunne blive anholdt for et tweet.

Nu ved vi svaret: Mackey blev ikke kun anholdt, han blev tiltalt og sigtelsen var ti års fængsel. Dette er ikke Rusland. Der blev en kvinde for nylig idømt ti til syv år for at have skrevet antikrigsslogans på prisskilte i butikkerne. Mackey klarede sig ikke så dårligt. Han fik syv måneder. Sikke en joke.

Men du laver ikke sjov med demokraternes stjernespillere i dagens USA. Hillary glemmer det ikke.

Hun sidder på scenen sammen med Nancy Pelosi og grubler over, at en af ​​de sammensvorne mod hende blev fanget og dømt.

For det var en af ​​anklagerne: Sammensværgelse.

Hvad bestod sammensværgelsen af? At Mackey havde deltaget i en chatgruppe.

Havde sammensværgelsen haft nogle konsekvenser? Troede nogen på tweetet om at stemme via SMS?

Anklagerne havde også undersøgt det: De havde stævnet teleselskaberne og fået numre og navne på dem, der havde modtaget tweetet og tjekket, hvem de stemte på. Et ret omfattende arbejde.

De havde spurgt disse personer, om de havde forsøgt at stemme på sms. Men de kunne ikke finde et eneste eksempel på, at en stemme blev spildt på grund af Mackeys joke.

Ikke desto mindre blev han dømt. For hvad? For hensigten. Juryen fastslog, at han havde til hensigt at snyde ved valget. Det var lige meget, hvad Mackey sagde. De bestemte, hvad han havde til hensigt.

Dette var også tilfældet under Moskva-processerne: Anklageren etablerede objektivt ansvar. Den anklagede har måske ikke haft til hensigt at skade sovjetstaten og hjælpe dens fjender. Men objektivt set gjorde han det.

Nu er demokraternes retspraksis slået ind på samme vej.

Det er let at forestille sig “mulighederne”, og de, der følger med, bør føle kuldegysninger ned ad ryggen:

Vi hører konstant om konspirationsteorier, racisme og islamofobi.

Mackey blev blandt andet dømt, fordi en person i chatgruppen hævdede, at de havde en hemmelig aftale om at sabotere valget. Mackey kender ikke den pågældende, har aldrig mødt ham eller talt med ham.

Anklagemyndigheden i den nye politistat bruger såkaldte ”plea bargains” som et våben mod den, de virkelig vil ramme: De får en person til at indrømme en mindre lovovertrædelse, og denne tilståelse er nok til at dømme en anden tiltalt, i dette tilfælde Mackey. Mackey ved intet om den person. Men det er lige meget for retten. De har fået ram på ham.

I de politiske retssager, USA begynder at få mange af, er det kun domme, der gælder, og alle midler er tilladt for at nå målet.

Mackey skal afsone syv måneders fængsel.

Tidligere udenrigsminister Hillary Clinton, der har en hel hoben svineri på samvittigheden, bl.a. en reel sammensværgelse for at vælte Trumps kandidatur og derefter anklage ham som præsident er sluppet for retsforfølgelse. Det blev kun begrædt af FBI-direktør James Comey, da han påtog sig rollen som justitsminister og frikendte hende for at opbevare regeringsdokumenter på en privat server, nogle af dem Top Secret.

Clinton har ladet den immunitet, hun nyder, gå sig til hovedet. For nylig sammenlignede hun Trump med Hitler.

Men befolkningen hader hende. Hun tager hævn ved at glæde sig over, at hendes modstandere bliver knust.

Sagen mod Mackey peger på, hvordan et moderne diktatur vil kunne udvikle sig:

Document bruger interne chatgrupper.

Fra 1. oktober har de statslige instanser nu adgang til al kommunikation. Hvis nogen skulle tænke på at anlægge sag mod Document for subversive aktiviteter eller islamofobi, ville det ikke være svært at finde materiale.

For nu er vi der ikke. Men sporene i Mackey-sagen er skræmmende. 6. januar-fangerne behandles meget hårdere. De har siddet varetægtsfængslet i årevis og idømmes fire eller fem år, ofte på baggrund af infiltration fra undercover-agenter.

Men omstændighederne var en konkret begivenhed: Folkemængden, der strømmede til Kongresstormen den 6. januar. Det kan være sket som et internt job. Det er der meget, der tyder på.

Mackey blev dømt for ingenting. Sikke et tweet.

Syv måneders fængsel for et tweet er et chok for enhver, der mener, at der er ytringsfrihed i Amerika.

Det er der. Men kun for demokrater.

Det hører med til historien, at Huffington Post afslørede Mackeys virkelige identitet. Det gjorde det muligt for FBI at finde ham.

Medierne arbejder hånd i hånd med sikkerhedsstaten i det nye USA.

Som Mackey sagde: De ved alt om dig. De sidder på hele din historie på sociale og elektroniske medier. Alle du har været i kontakt med. De ved alt. Hvis de derudover også kan alt, altså hvis der ikke er grænser for deres magtudøvelse, er der fri vej til diktatur.

Demokraterne har infiltreret bureaukratiet, politiet, retsvæsenet og har styret USA i denne retning i mange år.

Hvis de lykkes. Hvis en demokrat skulle vinde i 2024, ville lyset blive blæst ud i Amerika.

Det næste er lukkede retssager, hvor offentligheden ikke engang får kendskab til skueprocesserne.

Tucker tror, ​​det bliver det næste. Så ser naboerne, at du bliver samlet op, og det, de kommer til at læse i medierne, er det, FBI vil have, at de skal vide.

Så er du “forsvundet”, ligesom i Stalins Sovjetunionen eller juntaens Argentina.

Parallellen til, hvad der kan ske i vores eget samfund, er meget reel. Derfor er det vigtigt med medier, der er stærke nok til at tage kampen op.

Det er måske unødvendigt at spørge, hvor meget man har læst om Douglass Mackey i nordiske medier. Vi kender svaret.

ANNONSE