Kommentar

De, der besluttede, at en 78-årig senil mand ville være nyttig som frontfigur for et kup i Amerika indefra, tog en stor chance. Da Biden signalerede, at han ville stille op i 2024, gik alarmen. Biden har udspillet sin rolle, og de måtte se, at få ham blev parkeret. Derfor dokumentskandalen. Alle ved, at i Demokraternes Forenede Stater ville en sådan opdagelse ellers blive ordnet i stilhed.

De, der besluttede, at en 78-årig senil mand ville være nyttig som frontfigur for et kup i Amerika indefra, tog en stor chance.

Udadtil var han onkel Joe, og almindelige amerikanere opdagede hurtigt, at manden, de havde stemt på, var et vrag af en politiker drevet af hensynsløse mennesker. Det medførte, at de fleste ikke stemte på ham. De fleste forstod, at når optællingen blev stoppet i flere timer, skete der noget.

Danske og Norske medier har ikke ønsket at rapportere, at de fleste amerikanere forstod, at valget var stjålet. Da de gik i seng var det med en genvalgt Trump. Da de vågnede var det med den senile gamle mand.

ANNONSE

Folk i autoritære stater genkender mønsteret. I Algeriet var Bouteflika i mange år en mumificeret præsident, der blev sendt til Schweiz til medicinsk behandling for at holde ham i live. USA er på vej mod sådanne forhold, og resten af ​​verden ser, hvad der sker. Bare ikke Europa, for vi er på vej mod de samme forhold. Nogle stjæler demokratiet i demokratiets navn. De har magten til at bringe dem til tavshed, der tør protestere.

Men Biden-regimets brutalitet og hensynsløshed har frembragt en modstandsbevægelse i USA, der forstår, at det handler om republikkens overlevelse. Midtvejsvalget blev også svindlet i stor stil. Hvem tror, ​​at Kari Lake tabte til Katie Hobbs i Arizona? Enhver med øjne i hovedet kan se det: Stemmemaskiner, der ikke virkede på valgdagen, titusindvis af stemmer, der dukkede op ud af ingenting. Kari Lake gør, hvad der skal gøres: Efter at have forsøgt at vinde gennem retssystemet, har hun nu taget fløjshandskerne af: Magten har erklæret krig mod folket og republikken.

Amerikanerne har for længst forstået, at de bliver bedraget for deres eget land.

I hvert drama er der et klimaks, og nu opstår flere på én gang: Biden har udspillet sin rolle, når han ikke længere vil gøre, hvad bagmændene vil. Han antydede, at han snart ville erklære sit kandidatur for 2024. Når Trump vil, vil han. Returkamp, ​​som i en boksekamp. Men de, der beslutter, ved, at de ikke vil være i stand til at få Biden genvalgt.

Derfor afsløringerne af Bidens dokumenter. Det ville aldrig være sket, hvis de havde tænkt sig at beholde ham. Hans egne advokater har været oprydningsmandskab på Biden Penn Center og ikke kun fundet, men også meddelt, at de har fundet noget, og justitsministeriet er gået ud i offentligheden. Det var det samme som at trække tæppet ud under Biden i fuld offentlighed.

Så korrupte som Obama- og Biden-regimerne har været, ville dette være blevet arrangeret med den største lethed. Hvorfor skulle nogen gennemsøge skabene i Biden Penn Center, hvis det ikke var for at blamere Biden?

Det er som at se en mafiafilm, hvor det vigtigste ikke er at se, hvad der sker på bordet, men under det.

Amerikanerne har vænnet sig til at spekulere på, hvad der foregår under bordet.

For ikke at efterlade tvivl om, at hensigten var at kompromittere Biden, blev der også fundet dokumenter i Bidens garage i Wilmington. Hunter havde også haft adgang til den.


Bidenserne har en møllesten af ​​korruption om halsen. Men nu kan de blive skubbet ud i noget, som Hillary også var skyldig i: Ulovlig erhvervelse og opbevaring af offentlige dokumenter.

Men dem, der trækker i trådene, har ingen kontrol over, hvad de udløser.

De har af al deres magt forsøgt at forhindre Trump i at stille op igen i 2024. Nu har de givet Trump en julegave. Biden sad og fordømte Trump for hans uansvarlige håndtering af dokumenter. Nu er han selv taget for det samme. Uanset hvor meget medierne spinner, vil de ikke være i stand til at forsvare forskellen.

På pressemødet torsdag stod Biden helt alene. Han gjorde en ynkelig figur. Han skulle forsvare, at hemmelige papirer var blevet fundet i garagen i Wilmington. Hvad ville han sige? Ingen ville finde på at tjekke den amerikanske præsidents garage, medmindre nogen højere oppe ville skade ham. Derfor lød hans snak om sin Corvette fra 1972 pinligt.

Annonceringen af ​​opdagelsen onsdag og udnævnelsen af ​​en særlig efterforsker dagen efter var det samme som at sige: Du er færdig, vi lader dig falde.

Biden ved det. Han stammede og stammede. De, der beskyttede ham, gør det ikke længere.

Journalisterne kaster sig over ham. De lugter blod. Kun NRKs korrespondent Lars Os og DR`s Steffen Kretz havde ikke forstået, hvad der skete, og forsøgte at bortforklare. NBC`sTove Bjørgaas havde klaret det, men hun tav. En ny fortælling er kommet til, og det tager tid at tilpasse denne til den norske Tv-station Marienlysts og DR`s forenklede version af CNN.

Men Marienlyst-Tv har hovedet i løkken. Pludselig var Bidens skandale øverst i nyhederne. Det er ikke så mærkeligt, Sikkerhedssamarbejdet kaldet Trusted News Initiative, alle de store medier deltager sammen med Big Tech og Big Government er netop blevet skabt for at én fortælling skal regere og andre skal undertrykkes.

Nu er der ændringer i gang. At lade en præsident falde er ikke kun småtterier. Biden skal instrueres til at forstå, at han er ude. Han er afskediget. Der bliver færre optrædener. De, der skubber Biden ud, vil næppe tage chancen for at droppe Kamala. Hun kan ikke undskylde sig selv med at sige, at hun er senil.

Der er mange ubekendte i denne ligning. Hvis det er rigtigt, at det er Susan Rice, der er bagmanden i Det Hvide Hus, med Obama i baggrunden, er det et sårbart system.

Det lille flertal, republikanerne vandt i Repræsentanternes Hus, kan skabe en masse ballade. Jim Jordan har allerede meddelt, at Bidens dokumenter og håndteringen af ​​sagen i justitsministeriet vil blive undersøgt. Som leder af retsudvalget har han den samme stævningsbeføjelse, som demokraterne har misbrugt i flere år.

FBI-direktør Christopher Wray og justitsministeriet har suverænt ignoreret krav om frigivelse af dokumenter. Det kan blive svært denne gang.

 

 

ANNONSE