Dag: 10. juni 2022

Afrika står over for en fødevarekrise. Formand for bestyrelsen for Den Afrikanske Union Macky Sall giver krigen i Ukraine skylden. Som sædvanlig er alle problemer med Putin forklaret. Men virkeligheden er mere kompliceret.

Les Mer...

Det har slått oss at vi må reise mer og møte leserne der de bor. Men det går jo også an å gjøre dette på nett. I dag inviterer vi leserne til å stille spørsmål. Sendingen går derfor live. Du kan stille spørsmålet i sendingen, eller du kan skrive det inn i kommentarfeltet under for […]

Les Mer...

Ukjent fotograf, sølvgelatinkopi i Yad Vashem, Jerusalem. Vera Klugman var født i Kiev, Ukraina i 1933, og ble sammen med 33 771 andre jøder, barn under tre år ikke medregnet, massakrert i Babij jar (Bestemorgropen) ved Kiev i dagene 29. og 30. september 1941. På Yad Vashems nettsider finner vi flere bilder av ofre for […]

Les Mer...

Norske medier følger helt slavisk det som Demokratene og liberale medier sier. Fox er den eneste store kanalen som ikke sender live fra høringen. Men det betyr ikke hva norske medier sier. At Fox er pro-Trump. Det er altfor enkelt. Fox har ikke omtalt filmen til Dinesh d’Sousa: 2000mules om valgsvindelen. Selv Laura Ingraham er […]

Les Mer...

Høringen om 6. januar er politisk teater med et formål: Det vil forhindre Trump i at stille op i 2024, og det vil gøre 6. januar til et instrument, så ingen, der var til stede, forsvarer Trump eller hævder, at valget var tvivlsomt, kan stille op til posten. Det er et forsøg fra den ene part på at samle al magt og kriminalisere de andre.

Les Mer...

Tyrkiet blokerer for Sveriges optagelse i NATO, da landet ifølge Recef Erdogan understøtter terroristiske kurdere. Det kunne eksempelvis være den iransk-kurdiske kommunist Amineh Kakabaveh, der i den forgangne uge var tungen på vægtskålen, men undlod at stemme for et forslag der ville vælte den socialdemokratiske regering.

Les Mer...

Intersektionel feminisme og normkritik er helt fredsommelige sager, men det er derimod ekskluderende, at ‘kvinder med etnisk minoritetsbaggrund skal lære om dansk kultur, sådan at de kan agere på et dansk arbejdsmarked’.

Les Mer...

Et flertal i Folketinget har indgået en aftale, der skal modvirke etnisk og social opdeling i de almengymnasiale uddannelser. Desuden skal aftalen rette op på det faldende elevtal i udkantsgymnasier, der eller risikerer at gå fallit.

Les Mer...