Nyt

Illustrationsfoto

Prostituerede er blandt samfundets svageste. Måske det er derfor udenlandske mænd går løs på dem. Tre mænd står nu tiltalt i Øst-Jylland for brutalt røveri og voldtægt.

To af mændene, der begge er 23 år, er bl.a. tiltalt for i juni sidste år at have tvunget sig adgang til en lejlighed i Aarhus C, hvor to kvindelige prostituerede arbejdede. Kvinderne blev ifølge tiltalen slået gentagne gange, fik sprøjtet peberspray i ansigtet og blev spærret inde på badeværelset, mens mændene gennemrodede stedet for at finde værdier.

Inden mændene tog derfra med kontanter og smykker, voldtog de ifølge anklageskriftet den ene kvinde, og udsatte den anden for anden form for seksuelt overgreb.

Prostituerede er let bytte, og mændene fortsatte:

Dagen efter begik den 23-årige ifølge anklageskriftet et nyt røveri mod to prostituerede – denne gang på Frederiksberg sammen med en 18-årig mand. Her blev kvinderne slået og truet med kniv, hvorefter den ene blev voldtaget, mens den 18-årige førte en kniv hen over hendes ansigt og arme.

To af mændene blev pågrebet under forsøg på at bryde sig ind i et bordel i København.

De er ikke danske statsborgere og kan vente sig udvisning.

 

Kvinder på stribe grusomt voldtaget, plyndret og efterladt hjælpeløse

ANNONSE