Nyt

Natten til tirsdag den 8. marts blev 21-årige Søren Koch skuddræbt, da han holdt for rødt ved krydset Søndervangs Allé/ Ringvej Syd i Aarhus. Intet indikerer, at den dræbte havde banderelationer, og han blev efter alt at dømme et uskyldigt offer i bandekrigen. Politiet har registreret flere sammenstød banderne imellem, både før og efter. Her lidt fra et familiemedlems opdatering.

I sidste uge mistede vi vores Søren 💔 Søren blev fundet skuddræbt i sin bil natten til tirsdag den 8. marts i 8260 Viby J. ALLE i hele Aarhus, HELE Verden, skal vide at Søren ALDRIG nogensinde har været i nærheden af noget kriminelt! På nogen som helst måde! Søren VAR den sødeste, rareste og absolut mest kærlige dreng ❤️ Det må ingen mennesker NOGENSINDE betvivle!

Alle skal vide, at Søren uheldigvis og på meget tragiskvis befandt sig i lyskrydset i sin bil, hvor han blot holdte for rødt. Han blev skudt og dræbt i sin bil på åben gade! Søren var simpelthen på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt! …” (Camilla Sønderup, 14. marts 2022)

ra Døgnrapporten for Østjyllands Politi, 8. marts 2022 – 21-årig mand fundet dræbt i bil.

“En politipatrulje fandt natten til tirsdag kl 1.11 en 21-årig mand dræbt i en bil i krydset Søndervangs Allé/Ringvej Syd i Viby J.

Patruljen var på vej til en anden opgave i Rosenhøj, da patruljen undervejs til opgaven fandt den 21-årige, der var blevet dræbt af skud. Der var ikke andre personer i bilen.

Østjyllands Politi har efterforsket sagen intensivt hele natten og morgenen og spærrede krydset af, mens der blev sikret spor på stedet. Afspærringen blev ophævet ved 8-tiden tirsdag morgen.”

ANNONSE