Nyt

Min tidligere lejlighed, til højre for Mission Afrikas ‘dIN’-genbrug, Skanderborgvej, Viby

På 75-årsdagen for besættelsen af Danmark bloggede jeg et billede, af to udlændinge, der var ved at blive anholdt på Aldis parkeringsplads i Viby, lidt syd for Århus. Jeg noterede, at det blot var ‘et stenkast fra den lejlighed jeg solgte for mange år siden’. Lejligheden husker jeg godt, det var her min datter trådte sine første skridt. Eks-konen sendte mig i dag et link til Lokalavisen, hvor man kan se den rødmurede facade til Skanderborgvej. Lidt oppe ad vejen er Jyllands-Postens hovedkvarter, der på daværende tidspunkt ikke var blevet en anti-islamisk fæstning.

Fra Østjyllands Politi – Politiet efterlyser vidner til skudepisode i Viby.

“Torsdag morgen kl. 06.54 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der havde hørt skud ved Skanderborgvej tæt på Viby Idrætspark i Viby syd for Aarhus. Kort efter så borgeren to udenlandsk udseende mænd, der kom løbende hen til en sort BMW med tildækkede nummerplader, der holdt parkeret på stedet, hvorefter de kørte nordpå ad Nordbyvej og mod vest ad Ormslevvej.

Da politiet ankom til stedet, kunne det konstateres, at der var blevet affyret skud ind igennem et vindue til en lejlighed på Skanderborgvej. I lejligheden befandt sig en 37-årig mand, der var uskadt.

Østjyllands Politi er ved at efterforske sagen nærmere og vil i den forbindelse gerne høre fra borgere, der kan have hørt eller set noget umiddelbart inden kl. 07.00 torsdag morgen, eller som kan have set den omtalte sorte BMW.”

“It has been said that the word Dīn appears in as many as 79 verses in the Qur’an… Some Qur’anic scholars have translated Dīn in places as ‘faith’. Others suggest that the term ‘has been used in various forms and meanings, e.g., system, power, supremacy, ascendancy, sovereignty or lordship, dominion, law, constitution, mastery, government, realm, decision, definite outcome, reward and punishment. On the other hand, this word is also used in the sense of obedience, submission and allegiance’.” (om ‘din’, Wikipedia)

ANNONSE