Nyt

På baggrund af den foreløbige efterforskning er det politiets formodning, at føreren af bilen er identisk med 20-årige Mohamad Tarek Younes fra Hasle, Aarhus V.

Fredag kl. 18.14 skete der et alvorligt færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor en 31-årig mandlig politibetjent blev påkørt og pådrog sig alvorlige skader.

”Jeg har her til aften modtaget besked om, at en af vores betjente er kommet alvorligt til skade i tjenesten i forbindelse med et færdselsuheld i Aarhus. Han modtager nu behandling på hospitalet, og vi afventer nærmere oplysninger om hans tilstand. Vi er i løbende kontakt med betjentens familie, som er underrettet og til stede på hospitalet,” siger politidirektør i Østjyllands Politi, Kirsten Dyrman.

 

Påkørt under eftersættelse

Bilen der påkørte politibetjenten var allerede på flugt fra politiet, og det var i forbindelse med den eftersættelse, at den 31-årige politibetjent stod klar i krydset til at lægge såkaldte stop sticks ud på kørebanen med henblik på at få standset bilen.

Politibetjenten blev påkørt af bilen, der kom kørende med meget høj fart, hvorefter føreren af bilen flygtede fra stedet ad Silkeborgvej i retning af Brabrand. Politiet har siden påkørslen arbejdet på at finde frem til både flugtbil og flugtbilist.

ANNONSE

Flugtbilen er blevet fundet ikke så langt fra uheldsstedet, men den formodede flugtbilist, 20-årige Mohamad Tarek Younes, er fortsat på fri fod. Politiet beder derfor også fortsat offentligheden om hjælp til at finde frem til ham.

Har man oplysninger om selve færdselsuheldet, eller har man viden om, hvor den efterlyste Mohamad Tarek Younes befinder sig, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Forventningen er, at der bliver sendt en ny pressemeddelelse ud lørdag ved 8-tiden. Indtil da har Østjyllands Politi ikke yderligere kommentarer til sagen.

ANNONSE

Mest læst

Krigsguden kalder