Nyt

Det multikulturelle samfund, er et samfund med forskellige normer. Nogle adlyder statsministerens og Dronningens formaninger, andre gør småjusterer lidt på gældende arabiske traditioner. Jasser Yasser Ibrahim (alias ‘Jasser FreeGaza’) eftersøges af Østjyllands Politi – 20-årig mand flygtede efter han blev varetægtsfængslet for at råbe “corona” og hoste politifolk i hovedet.

“Natten til søndag kl. 03.32 foretog en patrulje i Aarhus en rutinekontrol af en bil, som 20-årige Jasser Yasser Ibrahim sad som passager i. I den forbindelse opstod der nogle uenigheder mellem politibetjentene og Jasser Yasser Ibrahim, da han, imod politiets anvisninger, steg ud af bilen, hvilket førte til, at han råbte ‘corona’, hvorefter han på kort afstand først hostede mod den ene betjents hoved og derefter vendte sig rundt og hostede mod den anden betjent. …

Efter grundlovsforhøret skulle Jasser Yasser Ibrahim køres retur til politigården i Aarhus. I den forbindelse lykkedes det ham at stikke af fra politiet i forbindelse med ankomsten til hovedpolitistationens indgang ved Sønder Allé kort før kl. 12.

Østjyllands Politi har haft en massiv eftersøgning i gang for at finde Jasser Yasser Ibrahim, men foreløbigt uden held, hvorfor politiet nu beder offentligheden om hjælp.”

ANNONSE