Nyt

Selvom Lokalavisen er ejet af JP/Politikens hus, så går den tæt på masseindvandringens ubekvemme bagsider. Kilden er typisk politiets døgnrapporter, men det er trods alt en mere ærlig affære end kuraterede nyheder og redaktionel opinion i fine trykte aviser. At holde afstand til arabere er en ganske fin leveregel uafhængigt af corona-pandemier, og ‘Sammen hver for sig’, er vel egentligt det man kalder ‘multikultur i praksis’.

Klassisk dominanskriminalitet beskrevet i Døgnrapporten for Østjyllands Politi på Politi.dk (via Lokalavisen) – Tildelt knytnæveslag efter uoverensstemmelse i trafikken, Se evn. tidl. post.

“En 44-årig mand anmeldte torsdag til Østjyllands Politi, at han var blevet udsat for vold onsdag omkring kl. 09.30. Den 44-årige fortalte, at han kom kørende ad Edwin Rahrs Vej på vej til arbejde i Bazar Vest, da han blev overhalet af en sort bil, der kørte meget tæt ind foran ham. Den 44-årige havde været nødt til at bremse hårdt for ikke at ramme den sorte bil, og havde derfor dyttet af den. Det fik føreren til at bremse og stige ud, hvorefter han slog den 44-årige i hovedet to gange.

Manden beskrives som:
18-20 år
Mellemøstlig af udseende

170-175 cm høj
Kraftig kropsbygning
Brun hud
Sort, kort hår
Kørte en sort bil”

Gør det ALDRIG: 15-årig pige gik frivilligt op i lejlighed til arabisk mand

En 15-årig pige blev søndag aften udsat for blufærdighedskrænkelse i en lejlighed på Jettesvej i Brabrand ved Aarhus, oplyser Østjyllands Politi.

Den 15-årige skulle hente noget i lejligheden og var en smule utryg ved det, og hun havde derfor aftalt med en venindes mor, at hun skulle kontakte politiet, hvis der gik mere end 10 min. Venindens mor havde efter 10 min fået en sms fra den 15-årige om, at hun skulle ringe efter politiet.

ANNONSE

En patrulje kørte hurtigt til adressen og bankede på døren, men ingen svarede. Betjentene brød derfor døren ind, og fandt her den 15-årige pige. Pigen forklarede, at hun var i lejligheden for at købe hash. Da hun ankom spurgte manden, som hun kendte navnet på, om hun ville blive og sove. Da hun takkede nej, havde han sagt, at hun ikke ville få lov at gå foreløbig, oplyser politiet.

 

ANNONSE