Nyt

På trods af ‘vanvidsbilisme’ og ‘en dårlig trafikkultur i området’, vil De Radikale ikke have videoovervågning af krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej. Jeg har tidligere blogget om krydset, og ved at århusianske kørelærere specifikt advarer sin elever mod krydset. ‘Jeg vil ikke dø’-reglen trumfer til enhver tid færdselsloven. En 27-årig mand blev anholdt for forseelsen, der kostede en 23-årig kvindelig fodgænger livet. En historie fra TV2 Østjylland – 23-årig kvinde mistede livet i trafikkryds: Nu vil politikere have mere video-overvågning

“Blomsterne ligger stadig i krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej i Aarhus, efter at en 23-årig kvinde tirsdag i denne uge blev dræbt i en trafikulykke. Nu vil både SF og DF i Aarhus have video-overvågning op i netop det kryds:

– Vi har gentagne gange set, at det med rødt lys og fartgrænser er noget, rigtig mange mennesker bare ikke respekterer. Det skal der gøres noget ved. Det kan vi simpelthen ikke acceptere, siger Thomas Medom, rådmand for Børn og Unge i Aarhus Kommune (SF), til TV2 ØSTJYLLAND. …”

“Krydset i sig selv fejler ikke noget. Det er de mennesker, der kører i krydset, der fejler noget.(Almaz Mengesha, Venstre)

ANNONSE