Kommentar

En sandhed behøver ikke være til, selvom folk lader som om, den stadig gælder. Der kan være folk med magt, der er interesserede i at bevare den. Et kig på nutidens USA og EU kan rejse spørgsmålet om, hvorvidt det måske var kommunisterne, der vandt den kolde krig.

Ikke sovjetisk kommunisme. Den var ineffektiv. Men Vesten er slået ind på en autoritær vej, der fører os til totalitære forhold. Og noget af det mest opsigtsvækkende er, at medierne ikke længere informerer, men propaganderer og misinformerer. De arbejder tæt sammen med myndigheder, der indfører deres egne love, der begrænser ytringsfriheden. For det er deres “had”, deres “racisme”, der gælder og det tjener helt bestemte grupper og interesser.

Det er ikke Orbans Ungarn, der er illiberalt, det er EU og USA.

Prøv at forestille dig, hvad de store navne i USA ville sige, hvis de så dagens USA: 

Hvis vi hentede nogen af vores folk fra den kolde tids krig – fra George Kennan til Dwight Eisenhower til John F. Kennedy til Ronald Reagan – ind i nutiden og viste dem USA (eller EU) og dets herskende klasse i dag, tvivler jeg på nogen af dem ville sige, “Ja, vi vandt helt sikkert den kolde krig.”

Men nutidens elite og journalister ville aldrig stille det spørgsmål. De er blevet dørvogtere af sandheder, som aldrig må slippe ud.

Den, der voksede op med den nye venstrefløj i 60’erne, blev belært om, at antikommunisme var en heksejagt, som senator Joe McCarthy satte i værk mod venstreorienterede amerikanere, som han førte for udvalget for ”ikke-amerikanske aktiviteter”, HUAC. Medierne formåede at slå det ord fast i folks hoveder – McCarthyisme, som noget helt forfærdeligt, – og noget der var en permanent fare fra højrefløjen. Ikke fra venstrefløjen. Der var ingen lignende fare.

ANNONSE

I 1945 blev nazister og deres sympatisører i magtpositioner grundigt fordrevet, ikke kun i Tyskland, men også i enhver sejrrig allieret nation under Anden Verdenskrig. I USA overlevede “Det nye Tysklands venner” “Friends of the New Germany” ikke. Det samme kan ikke siges om det amerikanske kommunistparti efter vores “sejr” i den kolde krig.

Hvor mange skuespillere, instruktører, producere og manuskriptforfattere i Hollywood blev permanent degraderet efter 1991 for at have lavet undskyldninger for et kollapset kommunistisk regime, der dræbte millioner af mennesker? Hvor mange socialistiske journalister eller mediechefer mistede deres job for at være vandbærer for en Joseph Stalin eller en Leonid Brezhnev? Hvor mange professorer eller offentlige undervisere, der roste den revolutionære ånd hos en Lenin eller en Rosa Luxemburg, mistede deres job? Svaret er selvfølgelig ingen. 

Vesten i de sidste halvtreds år er historien om en civilisation erobret indefra. Der er opstået en elite, der hader alt, hvad nationen står for. Det gælder især USA, men det gælder også Vesteuropa og Skandinavien. Eliten foragter folket og er på vagt over for det. Deraf udtrykket “anti-stat”.

Undtagelsestilstanden i Canada markerer en ny dyb nedtur for demokratierne. Hvis det fredelige, moderate Canada kan, så kan alle. Det viser tydeligt, at den liberale elite aldrig har til hensigt at give afkald på magten. Hvis det står over for et oprør nedefra, vil det simpelthen suspendere demokratiet.

6. januar spiller samme rolle i USA som Freedom Convoy i Canada og udløste det samme had. Oprøret skal slås ned. Nancy Pelosi rejste et pigtrådshegn omkring Capitol Hill og indsatte 27.000 soldater, før Biden blev indsat. Det var et klart signal: -Vi har taget over. Du kan gå hjem.

Siden er det kun blevet værre: Department of Homeland Security stemplede forældre, der var bekymrede for den undervisning, deres børn fik, som hjemmegroede terrorister. Folk, der var i Washington den 6. januar, fik besøg af SWAT-hold i den tidlige morgen. De brød døre op, ransagede husene og tog elektronisk udstyr med sig. Tina Peters er en ideal-mor i Colorado. Hun mistede en søn i en af USA´s krige. Hun havde udmærkelsen han modtog sammen med andre kære ting i en æske. Selv denne åbnede SWAT-soldaterne. De er blevet bøller.

De har gennemført et kup i etaper. Hadet og vreden, der blev pisket op mod Trump, var det perfekte påskud.

Selv i dag vil de liberale medier ikke indrømme, hvad specialefterforsker John Durham har bevist: At Trump blev udsat for en sammensværgelse. Så længe et tilstrækkeligt antal medier holder stand, vil fronten ikke blive brudt, og et betydeligt antal vil forsvare løgnen.

Pandemien er blevet brugt til at liste underdanighed ind i befolkningen. De er villige til at tro og gøre hvad som helst.

Det bliver en af ​​historiens gåder: Hvordan kunne en liberal, veluddannet, velhavende elite blive rablende gal? som Robert Malone sagde. Han trak paralleller mellem nutidens USA og Tyskland i mellemkrigstiden. Det var uforståeligt dengang, og det er uforståeligt i dag.

Det har at gøre med den eksplosive vækst i informationssamfundet, hvor de, der kontrollerer historien, kontrollerer folkets hoveder.

Tredive år senere, i USA, kontrollerer kommunister og kommunistlignende individer og institutioner USA “efter den kolde krig”. På amerikanske universiteter er næsten 20 procent af samfundsvidenskabelige professorer åbenlyst Marxists. Blandt de unge, the youth, går ” tre af hver født ved årtusindeskiftet ” ind for kommunisme. Så mange som 70 % ville sandsynligvis stemme på en socialistisk kandidat. Kun 57 % mener, at uafhængighedserklæringen bedre ‘garanterer frihed og lighed’, end det kommunistiske manifest gør.

En af de vigtigste professioner, der beredte Tyskland vejen til nazismen, var lærerne. I USA spiller universitetslærere den samme rolle. ”Cancel culture” ”og ”krænkelse” opstod på universiteterne. Unge lærte, at ytringsfrihed betyder censur, at man skal beskytte dem, der ikke vil høre sårende ting.

Den almindelige befolkning lagde ikke mærke til, hvad der skete, før det var for sent. De lagde mærke til det i sommeren 2020, da pøbelen blev sluppet løs.

Vi forstår bedre nu, at sagen om George Floyd var en omhyggeligt orkestreret kulturel revolution. Ligesom Mao slap masserne løs, slap demokraterne, Big Tech, medierne og Corporate America pøbelen løs. Trump måtte gå i ly i atombunkeren i Det Hvide Hus. Medierne var henrykte.

Optøjer flytter altid grænser, og demokraterne har selv revet de vigtigste ned.

Det lyder utroligt, men Trumans beskrivelse af kommunismen i 1953 passer til nutidens USA: Et gudløst, arrogant, dekadent samfund, der har angrebet friheden.

Næste gang, for at vinde, behøver vi kun lytte til det råd, som præsident Truman gav os i sin afskedstale fra 1953: “Den kommunistiske verden har store ressourcer, og den ser stærk ud. Men der er en fatal fejl i deres samfund. Deres er et gudløst system, et system af slaveri; der er ingen frihed i det, intet samtykke. Jerntæppet, det hemmelige politi, de konstante udrensninger, alt dette er symptomer på en stor grundlæggende svaghed – herskernes frygt for deres eget folk. I det lange løb vil styrken i vores frie samfund og vores idealer sejre over et system, der hverken har respekt for Gud eller mennesker.”  Farewell Address

Vi taler om et nyt hedenskab, og det hader kristendommen mere end noget andet.

I  Soviet Union førte statskontrollerede medier en ubarmhjertig propagandakampagne mod kristendommen. Vores officielle statsmedier, der producerer “mainstream”-journalistikken, og de der instruerer filmene, skriver folkeskolens lærebøger spyr en konstant strøm af hån mod USA’s grundlæggende tro i den hensigt at erstatte den med den nye religion ”wokeisme”.

Sovjetunionen havde sin egen form for positiv særbehandling. USA har haft det samme for sorte i over fyrre år. Men det virker ikke længere, og den nye kritiske raceteori truer Amerika som et land baseret på kompetence. Nu er det hudfarven, der bestemmer.

Vi har en korenizatsiya -politik til fordel for mellemamerikanere. I sovjetisk sammenhæng var dette den anti-majoritære politik, der straffede det etniske russiske flertal i Sovjetunionen. En historiker beskrev Sovjetunionen i dets tidlige år som et “Affirmative Action Empire, ”Positivt særbehandlings imperie”. Biden-Harris-regimet forfølger sin egen version af korenizatsiya i dag. korenizatsiya today.

Men asiaterne finder ikke sig ikke i en opdeling i kvoter. De har anlagt en sag, der nu skal for Højesteret. Woke-ideologien truer hele den amerikanske drøm. At Corporate America støtter noget, der vil slagte hønen, der lægger de gyldne æg, siger noget om, hvor sygt USA er blevet. Men dette er kun en lille del af forklaringen. Den massetrykning af penge, der nu giver rekordinflation, er en anden.

 

The Communists Won The Cold War

ANNONSE