Kommentar

Elitens had til Trump er så grænseløst, at de ikke skyr noget middel. Ligesom i Stalins Sovjetunionen har de bygget en juridisk hakkemaskine, der skal hakke Trump i stykker. Special Investigator Jack Smith er manden med ubegrænsede ressourcer, der arbejder bag lukkede døre med forseglede ordrer og dommere, der ved, hvad det handler om. Smith og hans folk lækker til medierne, der ved præcis, hvordan de skal spinne historierne til størst mulig skade for Trump.

Eirik Løkke fra Civita sidder i NRK og følger manuskriptet til magtens mænd og kvinder i Washington. Der er tusinder som ham i Vesten, der ikke behøver at blive instrueret. De går på arbejde, overbeviste om, at de gør det rigtige.

Men de ved, at de ikke taler sandt, og at det, de gør, kan ødelægge USA. De er allerede nået langt.

Julie Kelly har en Kassandra-agtig artikel i amgreatness.com: The Gathering Storm. Hun beskriver den juridiske proces, Smith bygger op, og som er af en helt anden kaliber end den tøvende Alvin Bragg. Kelly forestiller sig Trump kneblet, med mundkurv, varetægtsfængslet og potentielt tyve års fængsel. Alt dette kan finde sted, men der er mange variable i regnestykket, som Kelly ikke tager højde for.

ANNONSE

Vi så nogle af dem under præsentationen i New York tirsdag: Trump vidste, at det var et historisk øjeblik. Han så ud og opførte sig som en historisk person. Talen han holdt i Mar-a-Lago var genial. I nogle få øjeblikke var Trump Amerika. Det så vi i meningsmålingerne og i udtalelser endda fra modstandere som Mitt Romney og Jeb Bush. De forstod, at det var det amerikanske system, demokraterne forsøgte at ødelægge.

For folk, der ikke har gjort andet end at hamre på Trump lige siden 2016, gør dette intet indtryk. Men amerikanerne bemærker det. Trump siger: For at tage dig, skal de først ødelægge mig.

To ting gør disse ord mere sande end før: Hensynsløsheden over for Trump, han er som en fredløs, og samtidig Biden-regimets systematiske ødelæggelse af Amerika: Energi (olie og gas), inflation (udstedelse af penge), åbne grænser, der tillader kartellerne at oversvømme USA med illegale indvandrere, fentanylkatastrofen, der lader Kina dræbe 100.000 amerikanere hvert eneste år, kritisk raceteori, EDI (electronic data interchange) og ESG (Capital Group (integrates material environmental, social and governance), der har gjort USA til et stammesamfund igen og øget racemodsætninger, systematisk afvikling af politiet og nedbrydning af retsstaten, hvor George Soros-betalte statsadvokater laver kaos, har fået kriminaliteten til at eksplodere. Nu er det ikke kun de fattige og sorte mennesker, der bliver bestjålet og dræbt.

Bob Lee

Tirsdag blev tech-millionæren Bob Lee stukket ned med en kniv i den bedre del af San Francisco midt på formiddagen. Han forsøgte at få hjælp fra en bilist, der afviste ham.

Jeg har været venner med @@crazybob i 15 år. Han var et af de fineste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Jeg er så glad for, at vi for nylig kunne tilbringe tid sammen. HVIL I FRED. Jeg hader, hvad San Francisco er blevet. https://t.co/UH171tyx4N

— Michael Arrington ‍☠️ . April 5, 2023

Bob Lee er, hvad Californien handlede om. Det som har skabt Silicon Valley.

MobileCoin-grundlægger Joshua Goldbard sagde på Twitter, at Lee var større end livet: “En af de ting, der gjorde ham virkelig speciel, var hans evne til at drømme stort og til at bringe de store skøre drømme ind i vores verden. Bob kaldte fremtiden ind i nutiden.”

Lee vaklede rundt og forsøgte at få opmærksomhed, indtil han faldt om. Han havde nået at ringe 911, men det var for sent. Han efterlod sig to børn.

Enhver, der læser om hans brutale død, der lever et normalt liv, ved: – Det kunne have været mig. Familien mistede alt på et øjeblik. Intet bliver det samme. Heller ikke Amerika.

Spørgsmålet er, hvad det gør ved den liberale elite, ikke de superrige, der aldrig går på gaden, men dem, der er i kontakt med hverdagen. Vil de drage nogle politiske konklusioner overhovedet?

Guvernør i Californien, Gavin Newsom, rejser rundtom i USA og sælger sig selv som en forsvarer af “demokratiet”. Alle ved, at Californien bløder intelligente mennesker som Bob Lee. 400.000 er rejst siden 2020.

Hvilken frækhed at sælge Californien som et eksempel på frihed. Men det gør Newsom. Han siger, at det er republikanerne, der forbyder bøger, får lærere fyret, vil gøre det sværere for transpersoner at få “behandling”. Alle ved, at det er en stor løgn, men Newsom taler til dem, der forsøger at dæmonisere University of San Francisco-svømmeren Riley Gaines.

Kvindelig svømmer fysisk angrebet på San Fransisco University

For slagordet på den woke venstrefløj er: Ytringsfrihed er at forhindre folk med skøre meninger i at tale.

Det samme tænker de i Oslo, København og Stockholm. Frihed er undertrykkelse. Af dem, der er “hvide midaldrende mænd over 50”. Dem, som historien har efterladt på historiens skrotbunke.

Det gælder tilfældigvis også kvinder, hvis de står i vejen for transtoget.

Og konservative kristne, som til lejligheden er blevet omdøbt til kristne nationalister.

Spørgsmålet er, hvor lang tid der går, før amerikanerne endelig vågner op og slår bremsen i.

De er nødt til at gå virkelig hårdt til værks, fordi demokraterne har udviklet et sofistikeret apparat til at kontrollere opinionen med pøbelgrupper, først BLM og Antifa, nu voldelige transmænd, fuld loyalitet fra medierne og et genialt system til at kontrollere alle valg, fra stats- til det føderale niveau.

Patriots’ America kan ikke vinde, hvis de ikke bliver klogere og mere bevidste. Mere Marjorie Taylor Greene og Steve Bannon.

Dette er den maskine, demokraterne har bygget op, men den er ikke ufejlbarlig, og den laver fejl, der giver bagslag på dem selv.

Manhattan-skuespillet var åbenbart et skridt for langt, hvilket skabte stor sympati for Trump.

Demokraterne ønsker en voldsom reaktion. Det får de ikke. Tværtimod var det en trans, der myrdede børn på en kristen skole. Så kom Biden ned fra oven og spekulerede på, om der var en godbid at få. Hvis dette var Trump, ville det være nok til at blæse ham ud af Det Hvide Hus. Men der gælder helt andre regler for Biden.

De, der ser på, er også blevet anderledes. Ligesom publikum i Colosseum har de ikke noget imod at se blod. De kan lide det.

En overklasse kan blive sadistisk, hvis den føler sig truet. Kysteliterne føler sig truet af Maga. Det er rent klassehad, og det begynder at blive gengældt nedefra.

 

https://www.document.no/2023/04/07/ytre-venstre-vant-frem-i-chicago-og-wisconsin/

De har fulgt sagaen om Trump og eliten i syv år, og de forstår, at når han er knust, er det slut. Så er der ikke mere frihed i Amerika. Så kan de tage hvem de vil.

Eliten spiller det samme spil i alle vestlige lande. Vil Eirik Løkke nogensinde ånde lettet op? Eller vil de føle en konstant paranoia og vide, at de er hadede, selvom der ikke er en krusning på overfladen.

De ødelægger folks levevilkår og ved det. Advarselslamperne blinker dag og nat. Overalt kameraer, der registrerer dig og registrerer mobilbevægelser. Nye krav: Lukkede bioanlæg til 150.000 NOK pr. husstand. I USA forsvinder gaskomfurer. Høje elpriser er kommet for at blive. Intet bliver det samme som før.

Og så er der krigen, der aldrig vil ende. Det er også hævet over enhver diskussion. Vi sender vores ammunition og materiale. Endnu ikke sønner og døtre.

Vil det nogensinde være nok? Det er spørgsmålet. Enten vil amerikanerne gøre noget. Det er der, kampen er mest spektakulær. De er underlagt en revolution fra oven, der bruger tidligere revolutioners metoder.

Skueprocesser og instrumentalisering af statsapparatet er nået langt. I Norge mener vi, at Norge stadig er Norge. I Danmark ligeså. Vi er bare lidt bagud. At Norges nye sikkerhedslov ikke fik presseomtale burde sige noget om, hvor vi er.

Noget andet er omverdenen: Den ser, at Amerika ødelægger sig selv indefra, og det har allerede haft konsekvenser. Amerikas stilling er ikke, hvad den var engang. Det hjælper ikke, hvis NRK eller DR forsøger at sminke Biden-kroppen, så godt de kan. De norske og danske medier virker lige så senile som præsidenten. Men ude i verden er han blevet til grin. Der må ikke grines på Marienlyst eller Akersagate.

Et kollaps i dollarens værdi, efterhånden som billionerne strømmer tilbage til USA, kan gøre situationen uoverskuelig for eliten.

Vi har allerede haft to bankkollaps. Det kan blive til flere. Dette er en direkte konsekvens af Biden-regimets politik.

Men så kommer vi til den værste skillevej: Er USAs tilbagegang planlagt?

Vi kan roligt gå ud fra, at det ikke er Biden, der bestemmer. Han blev valgt, netop fordi han er på vej ind i aftenverdenen.

Mange af de beslutninger, der er truffet, er uforståelige, hvis ikke hensigten er at ødelægge landet.

Alejandro Majorkas reagerer som en robot, da Ted Cruz forsøger at få et ord ud af ham om sexhandel med børn over grænsen i syd. Det er tydeligt, at Majorkas ikke ved noget eller blot er en tom skal. En papfigur. Sådan har han været fra begyndelsen. Så hvem bestemmer egentlig, og hvad vil de?

Hvis det er sandt, betyder det, at Trump blot er en hindring på vejen, og at amerikanerne før eller siden bliver nødt til at indse, at det hele handlede om dem. Hvad vil de gøre?

Trump har lært meget i de seneste syv år. Han har mange gode mennesker med sig. Han taler til hundredtusinder, og disse fører budskabet videre. Dette er historie i støbeskeen, og det gælder også for os.

Hvis amerikanerne ikke formår at forhindre, at landet bliver ødelagt og Trump og Maga knust, er håbet også tabt for Europa.

Det er vigtigt at følge nøje med.

Du kan ikke få denne viden andre steder end hos Document.

Bliv abonnent!

 

 

ANNONSE