Dag: 4. februar 2022

Den 20. januar 1942 besluttet NS-administrasjonen, etter påtrykk fra okkupantene, at norske jøders identitetskort skulle påstemples en rød J innen 1. mars samme år. Sara Gitel Arsch (1908-1942) og hennes to brødre Samuel Jacob (1913-1942) og Abraham Josef (1918-1943) arbeidet i den fruktbutikk deres foreldre Bertha (1882-1942) og Moritz (1877–1943) hadde etablert i Ullevålsveien 16 […]

Les Mer...

Hvis venstrefløj nogensinde har handlet om frihed, så er det forlængst slut. ‘Looks like you’ve had enough to think’, lyder det i et kendt meme, der henviser til George Orwells roman om tankeforbrydelser i en totalitær stat.

Les Mer...

Jeg har netop talt med Uwe Max Jensen, der onsdag fik sit hjem ransaget af politiet. Fire betjente mødte op med en ransagelseskendelse på boligen nordenfjords, og tog hans computer, telefon, samlevers computer og telefon, afdøde tantes computer og sønnens spillekonsol. Da betjentene ikke var tilfredse med fundene, ransagede de efterfølgende hans 26-årige datters lejlighed kort derfra.

Les Mer...

Noget må gøres, og tiden er kommet til at vise handlekraft, inden republikanerne løber med hele midtvejsvalget i november. Det er nok også på den baggrund man skal se Bidens triumferende meddelelse om, at amerikanske specialstyrker netop har elimineret chefen for Islamisk Stat, Abu Ibrahim al-Hashimi al–Qurayshi.

Les Mer...

Kina rekrutterer Vestens beste hoder og en av dem var leder for bio – og kjemidepartementet ved Harvard. Han heter Charles Lieber (62) og ble dømt i desember 2021. Lieber (ikke Liberman som jeg feilaktig sa) fikk 50.000 dollar i måneden for å levere hemmeligheter til Kina. Når en mann i en slik posisjon er […]

Les Mer...