Kunstbilde

Ingebjørg Støyva (f.1978)
Foxtrot, acryl på lerret, 120 x 120 cm

For tiden viser Galleri Ramfjord, Schwensens gate 1 i Oslo, en presentasjon av Ingebjørg Støyvas acrylmaierier og giclée-trykk. Utstillingen åpnt den 29. januar, og vises til og med den 6. februar i år.

Støyvas bilder er i utgngspunktet svært figurative, med lett gjenkjennlige motiver – men kombinert på en måte man gjerne kan se som sur-realistiske i André Bretons (1896-1966) forstand. I de fleste av hennes bilder finner vi undrende barn – ofte sammen med forskjelige dyr, fra insekter og fugler til hester og hunder. Kombinert på overraskende måter.

Tyv i kjole og hvitt, acryl på lerret, 100×100 cm.

Kan jeg beholde ham…?, giclée-trykk på papir, 45 x 55 cm.

Ikke akkurat noen kosepus, dette. Men snarere defensiv enn aggressiv. Kattens fresing er som regel en advarsel og ikke en trusel, og her kan det vel tolkes som Ikke plag mennesket mitt!

ANNONSE
ANNONSE

Læs også

Læs også