Doc-TV

Pleier du å be? Eller for å si det enklere: Pleier du å snakke med Gud? Det er stor risiko for at du sier nei, og gjør du det, er du i godt selskap. For mange av oss føles det som et komplisert og vanskelig steg å begynne å be – selv om bibeltekstene så mange ganger lover oss at Gud lytter til oss.

Enten vi snakker med ham når vi er jublende glade eller når vi er i den dypeste fortvilelse, vil Gud ingenting bedre enn å høre stemmen vår.

Men gjør det en forskjell da? Er ikke bønn noe håpløst gammeldags, noe for de overtroiske og desperate? Kan bønn være noe for deg i livet ditt? Du, som er en moderne menniske, som tror på vitenskap og ikke på overtro?

Hva ville du sagt hvis jeg hevdet at bønnens kraft faktisk er vitenskapelig bevist?

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

5. søndag i åpenbaringstiden

Er det noen blant dere som lider? Da skal han be. Er noen glade til sinns? Da skal han synge lovsanger. Er noen blant dere syke? Han skal kalle til seg menighetens eldste, og de skal be over ham og salve ham med olje i Herrens navn. Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt.

Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.

Jak 5:13-16

ANNONSE