Doc-TV

Når ble det provoserende å ikke søke konflikt og hevn? Faktum er at vi lever i sammenhenger hvor det kan oppfattes som nærmest provoserende å gå inn for fred og forsoning i stedet for lidelse og død.

Vår nåtid taler til vår mest primitive natur, men hvis vi bare følger våre mest destruktive tanker og følelser – hvor ender vi opp? Det finnes tross alt et alternativ. Vi trenger ikke velge hatets vei.

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

10. søndag i treenighetstiden

La ikke et eneste råttent ord komme over leppene. Si bare det som er godt, og som bygger opp der det trengs, så det kan bli til velsignelse for dem som hører på. Gjør ikke Guds hellige Ånd sorg, for Ånden er det segl dere er merket med helt til frihetens dag. Slutt med all hardhet og hissighet, med sinne, bråk, spott og all annen ondskap. Vær gode mot hverandre, vis medfølelse og tilgi hverandre, slik Gud har tilgitt dere i Kristus.

Ef 4:29-32

En versjon av denne ukens tanker med musikk kan høres her.

 

ANNONSE