Kommentar

De, der nu danner stammen af ​​operatører i Biden-regimet, er overvejende Obama-folket eller Hillary-folket. Brian Fallon leder ”Demand Justice” (Kræv Retfærdighed), som tvang Stephen Bryer ud af højesteret for at placere en aktivist i retten, som kan sprænge den lovgivende magt indefra. Disse mennesker har forstået, hvilket våben racisme er, og de bruger det skruppelløst for at få magt.

Strategien er at placere sine medarbejdere i nøglepositioner og sætte en ny dagsorden, som alle skal overholde. Den samme taktik blev brugt af SUF (m-l)(Socialistisk Ungdomsfront i Norge) og AKP (m-l) (Arbejdernes Kommunist Parti). Det virker. Folk bliver taget på sengen og mangler argumenter og moralsk styrke til at stå imod. Det så vi, da pøblen gik amok i USA i sommeren 2020.

Det ene kontor efter det andet bliver nu overtaget af Obamas trænede pitbull-aktivister. Kredittilsynet, Teletilsynet, ansigtsløse bureaukratier, der giver stor magt til dem, der ved, hvordan de skal handle hensynsløst. De er beregnet til at være regulerende, men med et enkelt greb kan de blive kontrollerende.

ANNONSE

Det er, hvad Obamas folk specialiserer sig i: Magt og kontrol.

Obama er ikke alene. Biden har været med på rejsen, men har nu kun lidt at bidrage med. Nancy Pelosi er derimod involveret, og hun meddelte for nylig, at hun stiller op til genvalg i en alder af 81 år. USA vil snart være på Bresjnev-niveau i den politiske ledelse.

Hvis statsapparatet overtages af folk, der vil bruge det til egen fordel, er der ikke meget, der stopper dem. De, der burde have gjort det, er medierne, men de har været nøglespillerne i Ruslandgates spin, højesteretssager og pandemikontrol.

Vi har ikke før set manipulation af et narrativ på et niveau som Obama/Biden i et demokrati. Det repræsenterer noget nyt og skræmmende. Det, der gør fortællingen så kraftfuld, er, at den er forankret i sikkerhedsapparatet: De producerer historier, som medierne gentager, og lukkede kredsløb opstår. Når staten og medierne arbejder sammen, er det en undergravning af det demokratiske kredsløb. De samme kræfter har anklaget Trumps tilhængere for undergravende virksomhed. Alt, hvad de beskylder andre for, har de selv gjort.

Nu er de i gang med at omdanne politiet på Capitol Hill til Demokraternes eget sikkerhedspoliti. Kongrespolitiet er blevet valgt, fordi det er udenfor demokratisk kontrol. Det er ikke underlagt andre politiorganers offentlighed, gennemsigtighed og ansvarlighed.

Pelosi har derfor modtaget en sum på 2,1 milliarder dollar til at istandsætte og åbne afdelinger i Californien og Florida.

Hvad vil Capitol Police gøre i stater uden for Washington DC?

De vil udføre overvågning og kontrol, indhente oplysninger om kongresrepræsentanterne og hvad de laver.

Dette kontrolleres og koordineres af Justitsministeriet af Obama-folket.

Efter den 6. januar 2021 annoncerede Capitol Police-embedsmænd planer, plans, om at udvide ud over agenturets lovmæssigt autoriserede kompetenceområde og åbne kontorer i Florida og Californien såvel som i andre stater. Kongressen støttede med et overvældende flertal et lovforslag sidste år om at give over 2,1 milliarder dollars i ny finansiering til Capitol Police. Nu flyder der med kontanter og undtaget for ethvert seriøst offentligt tilsyn giver agenturet tjenester tilbage ved at spionere på dissidenter fra Biden-regimet.

“Med et overvældende flertal” – herunder tilstrækkeligt mange republikanere er enige om, at dette bliver gennemført. Det er et Una-parti i Kongressen, der opererer på venstrefløjens og Den Dybe Stats præmisser. Den har erklæret krig mod det amerikanske folk. Derfor har republikanerne ikke løftet en finger for at forsvare de politiske fanger efter 6. januar.

Alle brikkerne er forbundet.

Der var blev ikke noget opgør med folkene bag det ”Russiske Samarbejde”. Tværtimod. De er nøglefigurer i Biden-regimet: folk som Tony Blinken, Jake Sullivan, Avril Haines. De burde have siddet i fængsel, i stedet er de udenrigsminister, den nationale sikkerhedsrådgiver og direktøren for den nationale efterretningstjeneste. Fra disse positioner kan de fortsætte transformationen af ​​USA til en et-partistat og en overvågningsstat.

Dette gøres med politistatsmetoder.

Ifølge Politico forbereder Capitol Politiets efterforskere hemmelige dossierer om lovgivere, kongrespersonale, bidragsydere og endda vælgere, der besøger deres repræsentanter offentligt eller privat.

Når politiet, der skulle tage sig af lovgiverne, i stedet begynder at lave filer på dem, er der noget helt galt.

Ikke kun lovgiverne, men også dem, der besøger dem og deres bidragsydere. Ved at kortlægge lovgivernes netværk kan regimet skræmme bidragsyderne væk. En stat har mange ressourcer, den kan bruge.

“Efter Jan. 6-oprøret (sic), begyndte Capitol-politiets efterretningsenhed stille og roligt at granske baggrunden for mennesker, der mødes med lovgivere, skrev journalisterne Betsy Woodruff Swan og Daniel Lippman. “Flere efterretningsanalytikere fra Capitol Police har allerede rejst bekymringer om praksis til afdelingens generalinspektør,” sagde en kilde til Politico.

Vi taler om en aktiv, løbende undersøgelse af lovgivernes private liv og psykologiske profil.

Efterforskere bliver bedt om at gennemsøge konti på sociale medier og endda undersøge “skatte- og ejendomsregistre for at finde ud af, hvem der ejede de ejendomme, som lovgiverne besøgte.” I et eksempel analyserede Capitol Police en fundraising afholdt i et privat hjem for senator Rick Scott (R-Fla.). Donorer til House Minority Whip Steve Scalise (R-La.), som blev skudt af en Bernie Sanders-tilhænger i 2017, er også under Capitol-politiets kontrol.

Dette har været udviklet og planlagt i lang tid. Allerede den 6. januar 2020 udleverede Bank of America kontoudtog på kreditkortbrug til FBI. Folk, der ikke havde været i nærheden af ​​Capitol Hill, blev ringet op af FBI og blev skræmt fra vid og sans.

Med sikkerhedsapparatet som kilder kan medierne påberåbe sig tavshedspligt.

Journalister vil derefter afsløre lækagen til anonyme “efterretningsofficerer” for at legitimere enhver inkriminerende afsløring, hvilket igen vil få demokraterne til at opfordre til øjeblikkelige undersøgelser og kriminelle henvisninger – se den udvalgte komité for den 6. januar for, hvordan denne succesrige formel fungerer.

Danske medier afslører ikke magtmisbruget og spillet, som nu har stået på siden 2016. Med tiden vil man ikke være i god tro. Der er alt for meget dokumentation for magtmisbrug. Når norske medier fortsætter Trump-tilskyndelsen, er det, fordi de har valgt side. De går ned med Biden-skibet.

Dem, der gør USA til en politistat, er Obamas håndlangere på højt niveau. En af dem hedder Julie Farnam.

“Større ændringer i Capitol Polices efterretningsenhed startede i efteråret 2020, da afdelingen fik den tidligere embedsmand fra Department of Homeland Security, Julie Farnam, til at hjælpe med at drive sin efterretningsenhed, som er placeret i dens efterretnings- og interagency-koordinationsafdeling,” bekræftede Politico.

En anden er Lisa Monaco, der nu er vicejustitsminister og udsteder anklager mod demonstranter fra den 6. januar.

En højtstående embedsmand, som Farnam formentlig arbejdede sammen med i Det Hvide Hus, ville have været Lisa Monaco, Obamas Homeland Security Advisor i hans anden periode. Monaco er selv en nøglearkitekt for Russiagate og en åbenlys partisan unabashed partisan. Monaco fungerer nu som viceadvokatur, ansvarlig for justitsministeriets omfattende og strafferetlige undersøgelse af den 6. januar. Monacos anklagere håndterer mindst 730 straffesager relateret til Capitol-protesten, med nye anholdelser annonceret hver uge.

Monaco afslørede i denne uge, at justitsministeriet før 6. januar gennemførte en risikoanalyse, som vurderede faren for uroligheder og vold som sandsynlig. Ikke desto mindre nægtede Pelosi og borgmester Bowser at acceptere Trumps tilbud om 10.00 soldater fra nationalgarden.

I et interview tidligere på måneden med CBS News afslørede Farnam, at hendes agentur forberedte en “særlig begivenhedsvurdering” den 3. januar 2021, der advarede om potentiel vold under Electoral College-certificeringen. “Tilhængere af den nuværende præsident ser den 6. januar 2021 som den sidste mulighed for at ændre resultaterne af præsidentvalget,” skrev Farnam. “Denne følelse af desperation og skuffelse kan føre til et mere incitament til at blive voldelig. I modsætning til tidligere protester efter valget. . . Kongressen selv er målet den 6.

Monaco kæmper med aktivistiske slogans som “hvidt overherredømme”, racister osv. Det er folk med denne jargon, som Obama/Biden har indsat i nøglepositioner. De bruger dem som angrebsvåben. I taler i de senere år har Obama selv brugt radikal retorik a la pastor Jeremiah Wright eller terroristen Bill Ayers fra Weatherman.

Syv Republikanere skrev i denne uge til Capitols politiinspektør og bad om svar på en række overvågningsspørgsmål. De får ikke svar, skriver Julie Kelly. Selv under Trump gad de ikke svare.

Ligesom alle henvendelser sendt til Biden-regimets apparatchiks, en fuldtids, professionel funktionær for det kommunistiske parti i Sovjetunionen, vil brevet forblive ubesvaret. Farnam, en anden Obama håndlanger, der lærte af de bedste, hvordan man retter magtfulde regeringsværktøjer mod politiske fjender, vil fremskynde sin ukontrollerede overvågningsoperation for at komplementere Monacos kriminelle efterforskning den 6. januar og Hus demokraterne udvalgte komite den 6. januar – alt sammen beregnet til at producere skadelige overskrifter for republikanerne under midtvejsvalget i 2022.

Demokraterne overtager staten indefra, og de har mange villige hjælpere, som hellere vil gøre USA til et diktatur end at overlade det til folket.

Den proces, demokraterne har sat i gang, er svær at vende.

Meet the Capitol Police’s New Spy Chief 

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE