Hovederne på bloggen

“Men spørgsmålet er selvfølgelig, hvad der dog er sket med prinsgemalen. Det er jo ikke rigtigt, at der går en rød tråd fra hans tidligere, mangeårige virke i landet og til det seneste udbrud. Lad os ikke midt i den rimelige indignation over hans aktuelle opførsel glemme, at han tidligere optrådte helt anderledes. I knap 50 år passede han sine pligter som prinsgemal med omhu og værdighed (kun skæmmet af det pinlige brok over hans titel).”

Katrine Winkel Holm skriver om Prins Henriks hårde udfald mod Dronningen og hans afvisning af at ville begraves sammen med hende. Han er syg, konkluderer Winkel Holm, på baggrund af den markante forskel i hele prinsens tilgang til pressen og opførsel. Derfor ville det være velgørende at få en diagnose, som vil forklare hans adfærd og det vil også være det mest nådige, skriver Winkel Holm

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf