Dag: 6. december 2021

Folk på Nørrebro og på Vestegnen kan næppe gå uden for en dør uden frygt for få en kugle gennem hovedet. Men det er jo typisk dansk at rette smed for bager. Indvandrerbanderne hærger og dræber, mens medierne og forsvaret målrettet og tappert jager den nye Hitler i kongens klæder.

Les Mer...

Harald Sohlberg (1869-1935) Etsning og akvatint på papir, 20,5 x 29,4 cm, Nasjonalmuséet, Oslo. Her er det lett for lokalkjente å dra kjensel på Hovedøen med ett av krutthusene, sett mot vest fra vollen ved Akershus festning. Akvatint er en avansert form for etsning, som kan gi en enda større tonerikdom enn en ren strek-tegning. […]

Les Mer...

Heksejagten er i fuld gang i Oldham like utenfor Manchester. Ved Oldham Academy North, en skole med 95 procent muslimer, så gav læreren Kate Quinn besked om at fredagsbønnen måtte afholdes ude i skolegården. Årsagen var at femten klasseværelser var lukket på grund af en oversvømmelse. Det var ikke plads noget sted indendørs.

Les Mer...

De privilegiene som er kommet til syne i forbindelse med Stortingsrepresentantenes pendlerboliger er noe mer enn bare enkeltpersoners utnyttelse av en generøs ordning. Det er den systematiske tilgodeseelse av dem selv som sier sitt om de folkevalgtes innstilling. De karrer til seg det de kan. Dråpen som fikk begeret til å renne over var avsløringen […]

Les Mer...

I slutningen af september trådte Meng Wanzhou ud af Air China-flyet i Shenzhen og fik en heltemodtagelse. Det var en uskyldig kinesisk teknologidirektørs triumferende hjemkomst efter fejlagtigt at være blevet fængslet af Vesten. Sandheden er imidlertid en helt anden.

Les Mer...

Forfatter og journalist Thorsten Reinholt skriver på sin Facebookprofil om virksomhedskulturen på TV 2 på baggrund af sine erfaringer som ansat på TV 2 i otte år: “Når den liderlige blåskjortebrigade har fået lov at opføre så helt igennem utilstedeligt, er det fordi de kunne, og fordi laget oven over ikke greb ind. Og fordi de er dårligt opdraget og bare dårlige chefer.”

Les Mer...

(S)kamløsheden fortsætter. Magdalena Andersson præsenterede tirsdag den nye svenske regering – og det er svært at tolke udnævnelserne som andet end en fuckfinger til det svenske folk.

Hvordan straffer for eksempel en socialdemokratisk minister sig selv? Svaret på det spørgsmål er, at det ikke er muligt. Hvis du tilmed har en BFF, (best friend) der er blevet valgt til Sveriges første kvindelige statsminister, er der ingen grænser.

Les Mer...