Doc-TV

Narrativet styres, og myndighetene og mediene formidler mye av det samme budskapet, men nå tas det hele et hakk lenger: EU skal finansiere en nyhetstjeneste bestående av 16 nyhetsbyråer. Dette er et stort steg mot en totalitær utvikling.

I kveldens sending tar Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen en nærmere titt på subsidierte medier, statlig kontroll og ytringer. Mediene forsøker å oppdra oss til å se på hendelser isolert sett, de bruker altså kontekst kun når det gagner deres eget narrativ. For hvordan kan det ha seg at mediene skriver tårevåte historier om IS-kvinner, men setter professor Øyvind Eikrem i gapestokk grunnet en anonym Facebook-profil med politisk ukorrekte ytringer?

Velkommen til kveldens Dagsorden.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf