Doc-TV

Forslagene som skal opp på WHOs kongress i Genève 22–28. mai, begynner å tiltrekke seg internasjonal oppmerksomhet. Verdens helseorganisasjon (WHO) står nemlig klare til å ta kontroll over stater og nasjoners helsemyndighet. Vi har spurt Helsedepartementet hva Norge vil stemme. Vil Norge gå inn for å overføre myndighet over den norske befolkningens helse til et FN-organ?

Ifølge Gatestone står Norge på en liste over tyve land som har lovet å støtte forslaget. Stemmer dét? Presseansvarlig kunne ikke svare, men bekrefter at Kjerkol selv skal til Genève. Vi ba om et svar i løpet av fredagen, men hørte ikke noe.

Velkommen til kveldens Dagsorden-spesial.

Rumble:

Odysee:

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet