Kommentar

Der er klare paralleller mellem Sossarna, socialdemokraterne, i Sverige og demokraterne i USA. Begge er uhæmmede, når det kommer til at anklage deres modstandere for fascisme, voldelige tendenser, racisme og trusler. Dette fra et parti, der har importeret to millioner ikke-europæere, der har gjort Sverige til et lovløst land.

Du skal være temmelig fræk for at anklage Sverigedemokraterna for vold, når du selv er ansvarlig for røveri, mord og voldtægt i en grad, der har gjort “Sverige” berygtet. Hvis man har siddet med regeringsansvar år efter år, kan man ikke løbe fra ansvaret.

Sossarna ser ud til at gennemgå den samme proces som demokraterne i USA: parallelt med voksende sociale problemer er der voksende inkompetence, som er camoufleret med hysterisk retorik. Dette er en farlig dynamik. Jo større problemerne er, jo flere hadefulde anklager mod et parti, der vil gøre noget ved dem. Der er langt fra de gamle trofaste socialdemokratiske ledere til nutidens letvægtere, der er i stand til at sige hvad som helst for at blive siddende.

ANNONSE

Det ene øjeblik taler Magdalena Andersson, som var hun leder af Sverigedemokraterna, det næste anklager Anders Ygeman SD for at være en trussel mod Sveriges sikkerhed.

De dvæler aldrig ved deres nazistiske rødder, hverken ægte eller indbildte. Men hvad med sossarnes egen fraternisering med Nazityskland? Det ønsker S ikke at høre noget om og norsk presse og Ap (Arbejderpartiet) følger op “i solidaritet”. Solidaritet i en løgn.

Hvad med Annie Lööf og hendes partifælle Federly og pædofile forbindelser? Det er en nyere historie, men Lööf har stadig modet til at svinge den moralske pisk over Åkesson.

Vælgerne vil have tid nok. Der er ikke mere rigtig krudt i patronerne, kun løst krudt. Modstandernes påstand om brune skjorter virker ikke længere. Hulheden og hykleriet er for massiv. Der er blevet råbt ulv for mange gange.

Amerikanske medier har råbt Russia Collusion, Trumps påståede hemmelige samarbejde med Rusland, for mange gange. Beviserne forelå ikke. Man gik på nye jagtmarker, trak nye kort ud af ærmerne, og medierne piskede stemningen op.

Anklagerne er ikke de samme som tidligere. Men det er lykkedes dem at ødelægge den offentlige samtale. Amerikanerne kalder det gaslighting. Rummet er fyldt med røg, det er umuligt at se, hvad der er hvad.

Kortslutningen opstår, når politikerne nægter at tage ansvar for det man har gjort. Medierne beskytter dem. De er i samme båd.

Det er her, demokraterne og Washington er forløberne for et nyt regime, der ødelægger demokratiet indefra.

Biden-regimet har kørt USA i grøften. Sossarne har kørt Sverige i grøften.

Men de er umættelige. De vil have mere magt. De vil have det for evigt. Det stopper aldrig.

Biden-regimet lægger brikkerne an til at blive siddende, selvom et flertal vil smide dem ud. Med medierne som villige medskyldige kan de starte et nyt ”Russia Collusion”.

En ny undersøgelse fra Rasmussen Report viser dalende tillid til medierne. Folk tror, ​​de lyver endnu værre end før:

Den seneste Rasmussen Reports nationale telefon- og onlineundersøgelse viser, at omkring 62 % af de amerikanske vælgere mener, at problemet med bias i nyhedsmedierne bliver værre. Kun 10 % mener, at problemet med mediernes skævhed bliver bedre, mens 26 % siger, at det er omtrent det samme som normalt. ( click here. for at se ordlyden af spørgeskemaet.)

Dette fra et niveau, hvor 16 procent har tillid til tv og kun 11 procent til aviser.

Vi er vidne til opløsningen af ​​princippet om magten tredeling: Den udøvende, dømmende og lovgivende magt indgår i symbiose med den fjerde statsmagt, pressen.

Håbet er frie medier.

I USA har demokraterne også politiseret politiet og retsvæsenet til et niveau, der er uden sidestykke i et demokrati. Der tales nu åbent om en sovjetisering af USA. Her har Sverige og ”Folkhemmet” ligget tættere på. Alle socialdemokratier har ligget tættere på, med deres forveksling af tryghed med frihed. Der løber en autoritær understrøm gennem socialdemokraterne, som nu får næring fra USA.

Strømmen fra USA påvirker socialdemokratierne. Der er mere, der er muligt.

Systemerne skal trykprøves. Nu hvor grebet skrider, og Sverige er på vej mod en reel krise, tyer partiet til det, det er bedst til: Ondsindet propaganda.

Det ville ikke have fungeret, hvis det ikke var for mediernes medvirken.

Det er den samme konstellation som i USA: Yderst venstre publikationer/NGO’er som ETC og Expo leverer “varerne”, og mainstream-medierne viderecirkulerer dem.

Tidligere var der en vis afstand mellem Dagens Nyheter og ETC. De var klar over den stærke politiske tendens og ønskede at bevare en vis selvstændighed.

Nu er Dagens Nyheter som at læse scener fra et galehus: Isobel Hadley-Kamptz spørger, hvor meget SD har ændret sig og har lavet en lang liste. Herunder historien om SD-repræsentanten, der inviterede på kaffe i anledning af angrebet på Polen 1. september. Repræsentanten havde polsk baggrund, men det er en for god historie til, at DN kan lade være

■ 2022-09-01: SD- embedsmand inviterer til kaffe i Riksdagen for at fejre Nazitysklands angreb på Polen (Aftonbladet).

Det er de samme metoder, som vi kender fra USA: Liberale medier viderebringer læk fra efterretningstjenesterne, FBI eller justitsministeriet, der fremstiller dem som sandheder, selvom de er plantede løgne. Nu er de i gang igen med razziaen på Mar-a-Lago. De fleste journalister i main-stream- medierne vil ikke ”have tid eller ressourcer” til at tjekke lækagen, meget mindre selve fortællingen.

ANNONSE