Nyt

20-årige Deyaa Alhamdo Alhasan efterlyst for knivstikkeri på Holbæk St., 13. nov. 2021; Foto: Politi.dk

Det ubetingede største vinder ved årets kommunalvalg blev Holbæk-socialdemokraten Christina Krzyrosiak Hansen, der blev Danmarks yngste borgmester med hele 18.590 personlige stemmer – 46 procent af alle afgivne. Selvom hun er sociolog af uddannelse, erkender hun at byen har ‘et utryghedsproblem’, og pointerede under valgkampen at byen havde et problem med Holbæk Station. Den er ‘bygget til ballade’, da der er ‘for mange små kroge og mørke gange’. Herunder ses 20-årige Deyaa Alhamdo Alhasan, efterlyst af Midt- og Vestsjællands Politi for knivstikkeri ved Holbæk Station d. 13. november.

“Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 20-årige Deyaa Alhamdo Alhasan, der er mistænkt i en sag om et livsfarligt angreb med kniv over for en 18-årig mand ved Holbæk togstation lørdag den 13. november 2021 kl. ca. 16.25.” (Politi.dk)

Deyaa Alhamdo Alhasan kom til Danmark for fire år siden, og fik efter halvandet år i Danmark 60 dages fængsel for vold efter straffelovens § 244 mod en dansker. Han fik tillige en advarsel om udvisning, og mon ikke han snart får en advarsel mere. Både hans forældre og fem søskende bor dog her, så en udvisning kommer ikke på tale, da det jf. retslige dokumenter ville være ‘i strid med Danmarks internationale forpligtigelser’. Syrien 1 – Danmark 0.

ANNONSE