Kommentar

Amerikanerne tror at enkeltmennesker kan forandre historien. Tucker Carlson begynder at få en indflydelse som udfordrer magten. Han er dagens Bob Woodward og Carl Bernstein og derfor skærer de liberale tænder. De ved inderst inde at de har tabt. Med sin dokumentar om 6. januar skyder Tucker Demokraterne, woke-medierne og anti-Trump-republikanerne i sænk.

Tucker klarer at koble den første krig mod terror til den nye, mod landets egne borgere. Amerikanerne har svært blandede følelser også for den første krig mod terror. Den blev selvkørende og ud af den voksede sikkerhedsmonsteret, som nu vendes mod de almindelige borgere.

https://youtu.be/KBLHDDtk46c

Tucker bygger på andres møjsommelige arbejde, som redaktøren for revolver.news, Darren Beattie. Revolver.news afslørede at en af de mest ivrige opviglere 6. januar var en mand ved navn Ray Epps. Han stod på FBI’s liste over eftersøgte helt til der blev opmærksomhed omkring ham i juni. Da forsvandt ham. Han var viceleder for Oathkeepers, højre hånd til Stewart Rhodes. Ingen af dem er tiltalt, selv om de spillede en nøglerolle.

ANNONSE

Det lugter af svig og amerikanerne har udviklet en stor skepsis mod FBI. Da Epps opfordrer folk til at storme Kongressen dagen før, 5. januar, begynder folk at råbe “fed, fed”. (føderal agent)

Tucker kan bygge på Biden-regimets egne udtalelser om “hjemlige terrorister”. Men en ting er ordene, noget andet er udrensningen af upålidelige elementer fra de væbnede styrker. Dette minder om stalinistisk udrensning.
Forsvarsminister Lloyd Austin udnævnte Bishop Garrison til politisk kommissær, akkurat som bolsjevikkerne udnævnte for at rense rækkerne.

Når lederne for de væbnede styrker sidder i høring og siger der ikke findes tegn på ekstremister i rækkerne, svarer Garrison at de må kigge bedre efter. Sådan var det også i Sovjetunionen.  Biden-regimets kriminelle natur har mere til fælles med kommunisterne end nazisterne, som stort set lod folk i fred hvis de ikke udfordrede regimet.
Amerikanske Gulag

Serien er klippet som en thriller med stærke lyde. Det er sådan de andre kanaler producerer programmer om Trump. Er det derfor de reagerer så stærkt på dokumentaren? De forstår at kraften i sådanne dokumentarer er voldsom, hvis den fortæller sandheden.
Tag et kig på Andersen Cooper i CNN som forsøger at give Fox skylden for politisk vold og trusler, under overskriften Poison/Gift. Det er patetisk. De har ingenting at komme med og fremstår som tabere.
CNN og de andre medier er begyndt at frygte Tucker. De ser hvad en mand kan udrette, når han har et stort apparat til rådighed. Derfor retter de skytset mod Murdoch og hans “imperium”.

Det, som torpederer den officielle fortælling om 6. januar, er både at det var en ”false flag operation”, dvs. FBI intrigerede angrebet og brugte det som påskud til at udløse ”war on terror 2.0.”

Men billederne berører også amerikanerne på et dybere plan: De husker billederne fra torturcentret Abu Ghraib. De har læst om ”waterboarding”. Disse metoder blev ledsaget af en egen retorik. Amerikanerne genkender det som nu bliver sagt om “hjemlige terrorister”. De skal lukkes ude på samme måde som Al-Qaida og IS.

Tucker har også afholdt et timelangt interview med Julie Kelly, journalist i amgreatness.com. Som han selv siger: Det er vanskelig at overdrive betydningen af hendes journalistik om 6. januarfangerne og konspirationen.

Det er ikke første gang Kelly er gæst, men at få et timelangt interview samtidig som dokumentaren lanceres er næppe tilfældigt.

Tucker signaliserer at han kommer til at tage Biden-regimet og hele sikkerhedsmonsteret. Det er ude af kontrol og går nu løs på amerikanernes frihed.

Det er lidt af en bevægelse: Fra Patriot Act til 6. januar.

Amerikanerne er klar over sammenhængen. Det er derfor CNN og Liz Cheney har fråde om munden. De forstår de har tabt.

 

ANNONSE