Kommentar

Hvis de er i stand til at arrangere en storm på Kongressen, hvad ellers er de i stand til?

De, der advarede mod the Patriot Act efter 9/11, fik ret, men selv ikke de kunne ane hvor det skulle ende: I en ny krig mod terror. Denne gang på hjemmebane.
Biden-regimet er mild mod USA’s fjender og forfølger egne borgere.

Amerikanske myndigheder har i årtier overvåget egne borgere, men som i Danmark var der nogle som fortjente det.
Dette er noget helt andet. Biden-regimet, intellektuelle og journalister har udtrykkelig sagt at MAGA-folket er hjemlige terrorister, værre end al-Qaida.

Når kendte TV-ansigter sidder og hamrer sådanne ord ind i seerne aften efter aften, har det en virkning.

Journalisterne er nøglepersoner i udviklingen hen imod et repressivt samfund.

De øvede sig under ”Russia Collusion”, ved at gentage dag efter dag at Trump var en stråmand for Putin. Da påstandene blev gendrevet kom der ingen beklagelse. De ventede bare på næste runde.

ANNONSE

Den kom med 6. januar. Journalisterne dækkede det som skete helt uden filter. De kunne vælte alle antipatier ud mod Trump uden tanke på om det de sagde stemte. Da korrektionerne kom, reagerede de på samme måde som med Russiagate: De gør ingen afbigt.

Tucker Carlsoms miniserie lægger ikke fingrene imellem. Det værste er forfølgelsen af 6. januar-folkene. Almindelige mennesker, i mange tilfælde politifolk eller veteraner. De er samlet i et fængsel i Washington, hvor behandlingen er så dårlig, at det kan minde om Guantanamo eller Abu Ghraib. Det er de samme impulser, ønsket om at knække mennesker psykisk og fysisk.

USA har fået politiske fanger. Det er historisk.

ANNONSE