Kommentar

En føderal dommer dømte torsdag mod Nancy Pelosi og bestemte at optagelser fra kameraerne i Kongressen 6. januar, kan og skal frigives. Billederne viser demonstranter som vandrer rundt i rotunden uden at foretage sig noget. Sådan var det ikke alle steder, men scenerne viser noget helt andet end det Demokraterne og medierne har kørt på.


Under den første høring til kommissionen Pelosi har nedsat viste man bilder av sortklædte mænd som slår sig gennem et vindue. De er kamufleret. Det var ikke vanlige demonstranter. Hvem var de? Der er begrundet mistanke om at de var undercover-agenter og provokatører.

Sidst elørdag holdt en gruppe som kaldte sig Justice forJ6 en demonstration udenfor Kongressen. Laura Ingraham kommenterede flere gange at ingen af hendes kontakter havde hørt om gruppen. “Justice for” lyder mere som Antifa.

ANNONSE

Pelosi brugte demonstrationen som påskud til at bygge et nyt hegn rundt om Capitol Hill. Da dagen oprandt, var der mere politi og presse end demonstranter.

En af demonstranterne, maskeret, blev anholdt efter tips. Nogen havde set at han havde et våben på sig.

TV-kameraer fulgte med da han blev anholdt og man hører politimanden sige: -Er du undercover? Manden producerer et bevis for, at det er han, til stor forlegenhed for kollegaer.

Episoden var syn for sagn: Det hele var et set up.

Dette styrker mistanken om at også 6. januar var et set up.

Hvorfor skulle myndighederne ellers vælge at lave en fake demonstration hvis det ikke var for at kompromittere dem, der arbejder for de politiske fanger.

AP/NTB/Ritzau/TT er begyndt at latterliggøre dem, der snakker om politiske fanger i USA. Historierne begynder at komme frem. Real-clear-politics har foretaget en sammenligning mellem myndighedernes behandling af BLM/Antifa og 6.januar-deltagerne. Den falder ikke ud til myndighedernes fordel. De behandler voldelige demonstranter med fløjlshandsker, og spærrer ikke-voldelige inde i månedsvis.

Biden-regimet vil sende et budskab: -Vi gør hvad vi vil. Vi er lige glade med hvad I siger. Vi skal knuse jer.

Tucker trækker linjerne tilbage til Weather Undergrounds angreb på Kongressen i 1971. Med bomber. Der gik ikke lang tid før liberale medier relativiserede det som var terror. Præsidenten var Nixon. Da var volden forståelig.

Sådan har medierne opført sig siden. Venstresidens vold bliver bagatelliseret, mens høyresidens blæses op, ofte ud af intet. Mange amerikanere tror John F. Kennedy blev dræbt af en højreorienteret. Lee Harvey Oswald var kommunist.

Allerede George W. Bush blev sammenlignet med Hitler. Men når Republikanere går over på den anden siden og angriber Trump, er alt tilgivet. Nu hyldes Bush af dem, der før angreb ham.

Klippene Tucker viser af TV-værter og kommentatorer som siger 6. januar var værre end 9/11 og Pearl Harbour blir ikke vist på norsk/dansk/svensk TV. Publikum er intetanende om at liberale medier er gået av skaftet. De vil ikke afsløre det for at ikke deres seere skal blive kritiske og stille spørgsmål ved dækningen.

Dagbladene fortsætter med at skrive at det var demonstranterne som dræbte mennesker den dag. De hævder fortsat at politimanden, Brian Sicknick blev dræbt af demonstranterne, selv efter at embedslægen havde konstateret at han døde af slag dagen efter.

Dette er den samme løgnagtighed som Woke-medierne har benyttet i årevis og de har nu malet sig op i et hjørne.

Der skrives nu meningsartikler i Wall Street Journal med krav om at FBI må opløses. De har for mange lig i lasten og 6. januar kan være en af de værste.

Dansk offentlighed aner ingenting.

ANNONSE