Doc-TV

Studio i Oslo har flere ganger koblet seg opp til Eidsvoll, men denne gang var også Stavanger med. Det gikk helt greit og øvelse gjør mester. Vi ønsker å involvere flere medarbeidere i TV-satsingen og tror seerne setter pris på variasjon.

En gjenganger er den økende kløften mellom folk og elite. Når bærekraftanalytiker i Nordea, Thina Saltvedt, kommenterer de høye strømprisene er det med en bydende pekefinger: Folk må være villig til å tåle dyr strøm. Det er deres bidrag til det grønne skiftet. Eller trodde de det skulle være gratis og smertefritt?

Slike synspunkt utløser ingen motspørsmål fra studio. Har det siste halvannet året vært smertefritt? Slik snakker den som sitter med hele definisjonsmakten og vet det.

Politikk blir mer og mer enetale.

Før hadde rike mennesker råd til å holde seg med egne meninger. Men slik er det ikke lenger. De rike som stikker seg frem, jatter med venstresiden. Øystein Stray Spetalen får unngjelde for å si imot.

ANNONSE

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

ANNONSE