Nyt

Den forurettede på den omtalte video; Foto: Tilsendt, sløret)

BT fortæller, at en ‘lyshåret dreng’ fra Struer har været udsat for et groft overfald der inkluderer trusler og vold under ydmygende omstændigheder. Den ledsagede video er sløret, men både fremgangsmåde og stemmeføring hos den 16-årige gerningsmand pegede i AEH-retning. Drengen (‘MAS’) har dansk mor, og en far der dømt ud fra navnene formentligt har latinamerikansk afstamning. Hans SoMe-profil bærer præg af det lokale ghettomiljø.

Fra Dagbladet Holstebro-Struer – Dreng fra Struer truet, slået og ydmyget på video: Bliver delt på sociale medier.

‘Buk dig! Hele vejen ned med dit hoved!’. Sådan siger gerningsmanden i videoen til sit offer. Drengen foran ham bukker sig ned overfor ham. Manden fortsætter med at true sit offer, tager hans ur og kaster det ned i jorden.

‘Hvad er det, du er, i den her by’, spørger gerningsmanden igen.

‘Jeg er en slave,’ lyder det fra drengen.

Hvem er du slave for?, spørger gerningsmanden.

‘For dig,’ siger drengen.”

Den anholdte 16-årige ‘MAS’; Foto: Tilsendt, sløret

‘Slå dig selv i hovedet. Hårdere. Hårdere,’ lyder det blandt andet fra den 16-årige, inden drengen parerer ordre og slår sig selv. Forinden har den 16-årige dreng gjort det klart over for sit offer, at hvis ikke han ’svarer’ ham på Messenger en anden gang, så slår han ham ihjel.

‘Tramper dig oven i hovedet, så du ikke fucking kan trække vejret mere.’ (BT, 20. juli 2021)

ANNONSE