Nyt

Dansk dreng udsættes for dominansvold af araber, angiveligt Horsens, 2021

Partiet Danske Patrioter har lagt en lille video på Youtube, der viser hvordan en høj dansk teenagedreng ydmyges af en noget mindre araber. Et klassisk eksempel på dominansvold, der gik viralt på sociale medier i sidste måned, angiveligt optaget i Horsens. Sagen har ikke været omtalt i medierne.

Araber: … Fuck dig din lille luder. Næste gang du fucker med mig, dit liv er færdigt. Hvis du fucker med mine venner eller nogen fra Horsens… Jeg skal kneppe livet af dig. Kom nu kys min fod! For min mor, jeg…

Dansker: … Jeg gider ikke have problemer lige nu, helt ærligt.

Araber: Kys min fod. For min mor… Jeg sparker dig ikke i hovedet. Sådan der. Længere er den ikke.

Dansker: – Undskyld! Ærligt.

Fra arkivet

“‘God hund, god hund,’ lyder det fra drengen bag kameraet.” (Til ‘Lasse’, Silkeborg, 2020)

“Ned på knæ, mand. Kys mine fucking sko.” (Mehmet Ali Yücelbaş til lyshåret dreng, Sønderborg, 2020)

“‘Hvem er du slave for?, spørger gerningsmanden. ‘For dig,’ siger drengen.” (Til lys dreng, Struer, 2021)
 

ANNONSE