Nyt

Nu sætter den tyrkiske voldsmand Mehmet Ali Yücelbaş ord på en berygtet onlinevideo, der har ramt de sociale medier.

Ikke overraskende smider Mehmet Yücelbaş ‘offerkortet’ og hævder, at han er offeret i voldssagen, der har rystet den danske befolkning.

“De vil voldtage min mor,” hævder Mehmet Ali Yücelbaş i et Facebookopslag.

Mehmet Ali Yücelbaş hævder, at seks personer har haft til hensigt at voldtage hans mor. Det sker, da Mehmet Ali Yücelbaş er på restaurantbesøg i Borgen Shopping, der ligger i det centrale Sønderborg.

Disse påstande er der intet hold i, når man ser den rystende voldsvideo. Her fremstår Mehmet Ali Yücelbaş tydeligt som den aggressive og fremturende part.

Scenen er et offentligt toiletområde i det sønderjyske butikscenter. Og de 47 sekunders video viser en nådesløs voldsforbrydelse.

Mehmet Ali Yücelbaş slår og sparker en ung dansk dreng i hovedet og truer undervejs med at knivstikke voldsofferet. Videoen kulminerer, da Mehmet Ali Yücelbaş tvinger den danske dreng til at kysse sine sandalbeklædte fødder.

Da det lyshårede offer ligger på knæ, sparker Mehmet Ali Yücelbaş sit offer i hovedet.

Alligevel er Mehmet Ali Yücelbaş ikke tilbageholdt af politiet, og han kan uhindret sprede tvivlsomme påstande om sit voldelige overgreb. Et optrin, der bærer præg af at være en regulær hadforbrydelse.

ANNONSE

Mehmet Ali Yücelbaş hævder, at seks ukendte personer, udover at ville voldtage hans mor, vil slås på det offentlige toilet i butikscenteret. Der er intet, der tyder på, at dette er korrekt.

Mehmet Ali Yücelbaş er tydeligvis i kontrol under det voldelige overfald. Og der fremstår kun et offer – og ikke seks modstandere – på videoklippet

Mehmet Ali Yücelbaş erklærer også, at det er en af offerets venner, der filmer episoden. Altså en af de personer, der angiveligt ville slås med tyrken.

Det harmonerer meget dårligt med, at det er Mehmet Ali Yücelbaş, der senere er i besiddelse af overgrebsvideoen og deler den i Facebookgruppen ‘Huset’. Her ledsager Mehmet Ali Yücelbaş videoen med teksten:

“En lille luder der hygger sig sammen med mig.”

Alt peger på, at det er en medsammensvoren til Mehmet Ali Yücelbaş, der optager overgrebet på den danske dreng.

Mehmet Ali Yücelbaş hævder desuden, at han er ‘psykisk ramt’, og at det derfor siger ‘klik’, hvis han bliver truet.

En uhørt bortforklaring, hvor den tyrkiske voldsmand skyder skylden for sit overgreb på voldsofferet.

Danskerne skal foranlediges til at tro, at psykisk sygdom er grunden til, at Mehmet Ali Yücelbaş begår det voldelige overfald.

Det er en strategi, der er blevet anvendt i indvandrermiljøet i årevis. Her bruger man ofte psykisk sygdom som bevæggrund for at få udbetalt sociale ydelser.

I Odense Kommune blev der i 2016 påvist omfattende svindel med sociale ydelser blandt sygemeldte indvandrerkvinder. Da man gennemgik sagerne, viste det sig, at ni ud af 10 ikke-vestlige indvandrerkvinder var raske nok til at arbejde.

Også den politiske venstrefløj har ofte begrundet indvandreres markante repræsentation i volds- og kriminalstatistikker med psykiske traumer efter krigsoplevelser i hjemlandet. Men der er intet, der tyder på, at det skulle været tilfældet i den konkrete sag. Tyrkiet er et fredeligt ferieland, som mange danskere besøger hvert år.

Kan danskerne være tilfredse med en tyrkisk voldsforbryder på fri fod?

Det er grundlæggende forkasteligt, at et dansk voldsoffer skal udsættes for åbenlyse løgne på sociale medier. Det er tydeligt, at dansk politi har handlet meget nænsomt og nølende i denne voldssag.

Syd- og Sønderjyllands Politi har udtalt, at politiet er “opmærksom på videoen og efterforsker sagen.” Desuden udtaler politiet, at “den formodede gerningsmand er sigtet.”

Tilbage står, at tyrkiske Mehmet Ali Yücelbaş uhindret kan fortsætte ydmygelserne af sit voldsoffer. Vel og mærke i den selvsamme Facebookgruppe, hvor han i første omgang delte videoen med sin voldsforbrydelse.

Politiet har end ikke taget skridt til at lukke den Facebookgruppe – Huset – hvor forbrydelsen blev offentliggjort af gerningsmanden.

Det hører trods alt til sjældenhederne, at de hårdtprøvede danskere er vidne til en voldsmand, der får lov til at ydmyge sit offer – i stedet for at ryge bag tremmer.

Men i det multikulturelle Danmark kan alt lade sige gøre – specielt hvis gerningsmanden er af tyrkisk oprindelse. Myndighederne vil nødigt fremstå som racister.

Syd- og Sønderjyllands Politi har været aktive i voldssagen fra Sønderborg. Men ikke på den måde som man kunne forvente.

Mens Mehmet Ali Yücelbaş er på fri fod, så truer politiet i stedet den danske befolkning:

“Vi opfordrer derfor til, at man ikke gemmer eller deler videoen. Den har en sådan karakter, at det kan være ulovligt at dele,” oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet understreger overfor Danmarks Radio, at strafferammen i sagen om voldsvideoen kan være op til et halvt års fængsel.

Det er den omvendte verden. Voldsforbryderen Mehmet Ali Yücelbaş går frit omkring, og politiet truer danskerne med lange fængselstraffe.

***

Læs mere om den grufulde voldssag, hvor tyrkiske Mehmet Ali Yücelbaş går amok

ANNONSE