Nyt

“Læg dig ned på knæ. Kys mine fucking sko!” lyder truslen fra Mehmet Ali Yücelbaş.

Det lyshårede danske offer må på ydmygende vis kysse den tyrkiske voldsmands sandalklædte fødder. Voldsofferet bliver sparket i ansigtet, da han knæler foran Mehmet Yücelbaş.

Ydmygelsen af en vantro dansker er rystende – selv efter danske forhold.

Det korte onlinefilm dokumenterer en gruopvækkende voldskultur, som danske unge lever med hver dag. En virkelighed som mediefolk og politikere skjuler for befolkningen.

Scenen er et offentligt toilet, hvor den aggressive muslim – Mehmet Ali Yücelbaş – er i gang med et voldeligt overfald, der inkluderer knivtrusler samt slag og spark i hovedet på det danske offer.

“Hva’ fuck skal du spille smart,” lyder det på ‘indvandrerdansk’ med tydelig accent. Ordene runger mellem de hårde vægge på toilettet.

Den aggressive Mehmet Ali Yücelbaş har rødder i byen Afyonkarahisar, der ligger i den vestlige del af Tyrkiet. Men den tyrkiske Yücelbaş-klan er rejst til Danmark, hvor den unge tyrkiske mand kan udføre sin voldskriminalitet.

Mehmet Ali Yücelbaş tager kvælertag på sit danske offer og presser ham ind i toiletbåsen. En ukendt person filmer overgrebet på en mobiltelefon. Ydmygelsen skal foreviges til senere brug.

“En lille luder hygger sig sammen med mig,” skriver Mehmet Yücelbaş, da han efterfølgende deler videoen med overfaldet på Facebook. Han har allerede delt overfaldet på Snapchat. Tyrken udviser en uhyggelig dominansadfærd.

ANNONSE

Det danske offer siger tydeligt ‘undskyld’ til den tyrkiske voldsmand, mens han er mast op mod toiletvæggen. Mehmet Yücelbaş slår sit offer flere gange i hovedet.

De muslimske trusler eskalerer faretruende:

“Skal jeg hente min kniv,” truer Mehmet Yücelbaş sit rædselsslagne offer.

Der er tale om klare utvetydige drabstrusler. En klart skærpende omstændighed for det, der sker i sekunderne efter.

For ydmygelserne er ikke forbi. Den overvægtige muslimske voldsmand forlanger, at hans lyshårede offer kysser hans fødder. Da den danske dreng knæler, sparker Mehmet Yücelbaş ham i ansigtet.

“Kys mine fucking sko. Nu, siger jeg,” lyder det arrigt fra den tyrkiske migrant.

Efterfølgende kysser offeret voldsmandens fødder. Videoen slutter brat efter det 47 sekunder lange muslimske voldsorgie.

Mehmet Ali Yücelbaş deler mobilvideoen i Facebookgruppen ‘Huset’. En gruppe, der bliver oprettet midt i marts 2020 – få dage inde i coronakrisen. Det er her, han kalder sit voldsoffer for ‘luder’.

Onlinegruppen ‘Huset’ har over 7000 medlemmer. Ifølge administratoren af Facebookgruppen er målsætningen at ‘hygge’ sig samt at dele ‘noget ligegyldigt lort’.

Voldsmanden Mehmet Ali Yücelbaş stammer fra det vestlige Tyrkiet, men har også en nær tilknytning til Sverige. Mehmet Yücelbaş er søn af en fraskilt tyrkisk pizzabager, der udviser en stor interesse for tyrkisk politik, religion og vandpibe på de sociale medier.

Mehmet Ali Yücelbaş’ far ejer en pizzarestaurant i Agerskov, der ligger i det centrale Sønderjylland.

“Et land jeg altid vil være en del af ️,” skriver Mehmet Yücelbas, da han deler det tyrkiske flag på Facebook. Man er ikke tvivl om, hvor voldsmandens fædrelandskærlighed er forankret.

Mehmet Ali Yücelbas er opvokset i et muslimsk hjem, hvor faren udviser en dyb tro på koranen og Allah. Mehmet Yücelbaş har arvet farens relation til islam:

“Alhamdulillah for alt🤲🏽🇹🇷,” skriver Mehmet Yücelbaş på de sociale medier.

Det muslimske udtryk ‘Alhamdulillah’ er arabisk og betyder ‘ros være til Allah’ eller ‘tak til Allah’. Sætningen bruges af muslimer i alle regioner.

Danskerne har i en årrække kunnet læse voldsstatistikkerne, der beskriver den uhyggelige indvandrervold. Nu kan befolkningen ved selvsyn se den voldskultur, der er importeret til Danmark fra blandt andet Tyrkiet.

Den tyrkiske indvandring, der begyndte på grund af det, som politikerne italesatte som ‘mangel på arbejdskraft’, er endt som et voldshelvede for den danske ungdom på grund af de bundløse integrationsproblemer.

Danske børn og unge er påtvunget konsekvenserne af masseindvandringen. Men medie- og magteliten forstår først alvoren, når de ser den grufulde virkelighed med egne øjne. Nu får de chancen med dette tyrkiske overfald.

Kilder, med kendskab til voldssagen, fortæller, at overgrebet er meldt til politiet.

Overfaldet har dog, indtil videre, ikke fået de store konsekvenser for Mehmet Ali Yücelbaş. Så sent som mandag aften uploader den tyrkiske indvandrer et foto og noget tekst på Facebook.

Voldsmanden Mehmet Ali Yücelbaş, der truer med knivvold, er tilsyneladende på fri fod.

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid