Dag: 12. juli 2021

En stærkt kritiseret og upopulær undtagelse i EU-direktivet om email-hemmeligheden er nu blevet vedtaget. Det er således tilladt for netværks­udbydere at læse alle private e-mails og chats mellem brugere og efter anmodning overlade indholdet til politiet.

Les Mer...

Edvard Munch (1863-1944) Olje på lerret, 95,5 × 119,5 cm, Munch-muséet, Oslo Kunstneren skal ha funnet sitt motiv i nærheten av Nedre Ramme gård i Hvitsten, mellom Drøbak og Son på østsiden av Oslofjorden. Nasjonalmuséet i Oslo har en annen, samtidig variant. Olje på lerret, 150,5 x 151 cm.

Les Mer...

Hvad får den herskende klasse til fortsat at holde porten åben for muslimsk indvandring og komme med syge bortforklaringer? Hvad får dem til at udskamme og censurere landsmænd, der frygter, at friheden vil gå tabt? Er det uvidenhed eller almindelig dumhed, eller har de en plan?

Les Mer...

Johannes Brahms’ (1833-1897) annen serenade er noe spesiell derved at fioliner ikke er inkludert blant strykerne, akkurat som i den første satsen av Ein deutsches Requiem op. 45 fra 1865-68. Philharmonia Baroque Orchestra spiller, dirigent er Nicholas McGegan.

Les Mer...

Det kinesiske selskab BGI Group har indhøstet genetiske data fra millioner af kvinder over hele verden. De udfører test i samarbejde med Kinas militære styrker, for at kortlægge specifikke træk ved forskellige populationer.

Les Mer...

Jeg er svært anglofil, men jeg holdt alligevel med Italien i går. Det blev afgjort ved straffespark, hvor tre mørklødede spillere hver især brændte deres forsøg. Det være sig Marcus Rashford (født i Manchester, far fra Jamaica, mor fra Saint Kitts og Nevis), Jadon Malik Sancho (Født i London, forældre fra Trinidad og Tobago) og Bukayo Ayoyinka T. M. Saka (Født i London, forældre fra Nigeria). Sidstnævnte er blot 19 år.

Les Mer...