Kommentar

Danmarks Radio afslører at Danmark har ladet National Security Agency få lov til at tappe internetkablerne som løber gennem Danmark, noget som fremgik af forrige års afsløring, men nu med den nye oplysning at politikere i nabolandene blev overvåget.

Men det var der Spiegel som afslørede at Obama aflyttede Merkels mobiltelefon. En tysk politiker forsøgte at tage det op med Obama. Han siger det var som at holde fast i et stykke våd sæbe.

Danmarks Radio driver selv sit spil i denne sag. De interviewer stort set venstreorienterede politikere som Audun Lysbakken og en politiker fra Vänsterpartiet, Jens Holm. De er selvsagt chokerede, eller er de det? Alle som bevæger sig i toppolitikken ved at NSA har systemer som opfanger alt som gøres af elektronisk kommunikation, i den senere tid også metadata.

ANNONSE

Det Danmarks Radio ikke går ind på er det politiske ansvar i USA. Selve overvågningen af politikere i Norge, Sverige og Tyskland, kaldt Operation Dunhammer, bliver tidfæstet til Obamas periode. Men DR undlader at gå ind på hvem, der sad på magten i USA. Man udfordrer ikke sine venner.

Men man rammer Efterretningstjenesterne. Det er nyttigt for det venstreorienterede DR at ramme den professionelle ledelse for Forsvarets Efterretningstjeneste i Danmark. Gennem et tilsyn tilsvarende EOS har man klaret at sende ledere på pension. Forsvarsminister Trine Bramsen er svag og ligger selv på den yderste venstrefløj af Socialdemokratiet.

Det er yderst uprofessionelt af Mette Frederiksen at lade en sådan politiker beklæde et så vigtigt embede som forsvarsminister. Hun lagde sig da også hurtigt ud med både forsvarsledelsen og de menige soldater.

En whistleblower indenfor Forsvarets Efterretningstjeneste som overhovedet ikke værdsatte samarbejdet med NSA, fik sat en proces i gang som nu kompromitterer samarbejdet med USA.

Danmark gør bare det det må gøre som en lille nation: Opfylde supermagtens ønsker.

DR, NRK og SVT er dybt uærlige når de ikke fortæller publikum om hvordan verden fungerer og hænger sammen, men spiller på ressentiment, følelser, for at øge sin egen magt. Medierne er blevet ”players” med flere agendaer, men skjuler sig bag de gamle slagord om at “afsløre magten”. Nu er de selv en del af Magten.

George W. Bush stod for the Patriot Act, og ”gloves are off”-politikken som indebar tortur og Guantanamo. Patriot Act åbnede også for overvågning af amerikanere og det er under Obama den massive overvågning af alle borgere bliver udbygget til et globalt system. Det var dette system Edward Snowden observerede fra indersiden og så farerne ved og bestemte sig for at afsløre. Han bor derfor i Rusland, som styres af en tidligere KGB-officer.

NRK´s ledelse med Thor Gjermund Eriksen i spidsen, har gået på Forsvarets Højskole. Der lærer de om USA’s store globale magt på efterretningssiden. Det er denne magt som har gjort det muligt at eliminere jihadister i stor stil.

Siden Big Tech er amerikanske har USA fået en dominans også på indsamling af digital information som ingen andre. Men det er sket til en pris: Den Dybe Stat er vokset frem, dvs. ikke-valgte kræfter overtager og vil bestemme styringen af samfundet. Hvis det dukker op politikere den definerer som en trussel mod sin magt, sørger de for at eliminere dem. Det var dette som skete med Donald J. Trump.

Men for at kunne fjerne ham måtte Den Dybe Stat vise sit ansigt og dermed er spillet ændret. En skjult magt som må stå frem bliver sårbar.

Der har altid eksisteret mennesker som ser med dyp skepsis på efterretningstjenester, stort set på venstrefløjen. Folk på højrefløjen tog ikke overvågning alvorligt. De havde ingenting at skjule.

Men efter fire år med heksejagt på Trump forstår de hvad Den Dybe Stat betyder. Den har mange ansikter og en af dem er Big Tech.

I gamle dage skrev vi om land som Irak som havde otte sikkerhedstjenester. Det var et tegn på en politistat. USA har 17. De fleste driver efterretning. Men de sidste år har FBI, CIA og NSA optrådt stadig mere som en stat i staten, dvs. på tværs af den lovlig valgte magt. Det er dette som Trump har fået frem. Big Tech, medierne, justitsministeriet, CIA og FBI afslørede sig som modstandere af præsidenten. De sammensvor sig mod ham. Noget lignende er aldrig sket før i et stort demokratisk land. Det var et kup indefra, som kulminerede med det som efter stor sandsynlighed var en valgsvindel 3. november.

Domstolene afviste alle forsøg på at realitetsbehandle valgresultatet, men ihærdige og utrættelige patrioter har tvunget autentisering, konstatering af stemmernes gyldighed, af stemmesedlerne frem i Mericopa County i Arizona og nu også Foulton County, Georgia. Demokraternes og visse lokale Republikaneres reaktionen tyder ikke på at de har god samvittighed. Biden sendte 70 – halvfjerds – advokater til Mericopa county i et forsøg på at standse autentiseringen. I Foulton har lokale myndigheder hyret strafferetsadvokater til at forsvare sig.

Magten ved at hvis den bliver afsløret er den færdig.

Russia Collusion, den påståede russiske sammensværgelse, blev afsløret som svindel. Rundt halvparten af amerikanerne har forstået det. Medierne og Demokraterne drev hysterisk jagt på noget de vidste, var en lodret løgn. Derefter blev det optøjerne 6. januar. Alt handler om kontrol med narrativet.

Journalist Lara Logan siger i et fantastisk interview med American Thought Leaders: De har al magt, men alligevel taber de. Der sker noget på græsrodsniveau i USA som medierne ikke forstår.

Men anker på MSNBC, Rachel Maddow, en af de mest hensynsløse til at pushe Russia Collusion, gik nylig ind for at Justitsministeriet måtte standse al efterkontrol af valget, før det bliver et runaway-train.

Stort tydeligere kunne hun ikke have signaliseret at hun er bange for vælgerne.

Vesten er inde i en politisk kamp hvor den ene part benytter sin enorme magt til at fremstille modparten i de mørkeste farver, dvs. tenderende mod nazisme og fascisme.

Demokraterne har gjort det systematisk og journalisterne er deres villige hjælpere.

Men den senere tid har det vist sig at venstrefløjen og indvandrere fra Mellemøsten også i USA er antisemitter. Det har gjort mange betænkelig.

Demokraterne har bevæget sig så langt ud at de ikke tåler at tabe. Da raser alt. De har et stort Damoklessværd hængende over hovedet med corona-virusset. Har amerikanske forskere været med til at skabe virusset som har taget livet af over en halv million amerikanere? Der er en grund til at Hallvard Sandberg i NRK sammenligner dette med klimafornægtere. Magten tåler ikke at deres spil bliver afsløret.

De prøver at redde sig over målstregen, dvs. at demokratisk opposition bliver parkeret for godt.

Alle politiske slag bliver en eksistenskamp, et være eller ikke-være, som den nye valglov i Texas.

Dette er ikke politisk kappestrid som det er i et demokrati. Det ligner mere krig, hvor den tabende part er færdig. Han slås derfor for sin overlevelse, hver eneste gang. Men det er ikke patrioternes Amerika som oplever verden sådan, det er venstrefløjen og de såkaldte globalister.

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf