Nyt

Professor Ed Husein har været rådgiver for Tony Blair, der givetvis ikke har hørt godt nok efter. Han har netop udgivet ‘Among the Mosques’, der beskriver hvordan radikal Islam spreder sig organisk, som ‘en sygdom, der breder sig’. Interessant artikel i DF-mediet Dit overblik – Storbritannien: Adgang forbudt for hvide og kristne.

“Bogens forfatter hedder Ed Husain og han har rejst rundt til moskeer i hele landet og taget del i fredagsbønnerne og lyttet efter, hvad folk taler om bagefter. Han har også interviewet muslimernes hvide, kristne naboer, der langsomt flytter fra områderne. Og som fortæller om, hvordan deres børn bliver overfaldet, blot fordi de ikke er muslimer.

En by som Blackburn, der har den højeste koncentration af muslimer udenfor London, ser de ekstreme muslimer på vej til at overtage hele magten. Hvide taler om et begyndende apartheid-samfund, hvor de er tildelt rollen som de uønskede. Og særligt området Whalley Range gælder som et område, hvor de tilbageværende hvide indbyggere helst ikke går ud om natten.

Her fandt forfatteren også ekstremistisk litteratur til salg i den lokale boghandel. Bøger, der beskriver vestlig livsstil som en synd. Og som giver opskrifter på, hvordan man bedst burer kvinder inde derhjemme.

…Ed Husain har svært ved at finde lyspunkter ude i ghettoerne. Han fortæller om misbrug af handicappede børn og socialt bedrag i stor stil. Og om hvide naboer, der efterhånden bare giver op.”

ANNONSE