Nyt

Collage: AbdelRahman Mustafa, ‘Nok er nok’, tidligere kriminel)

Man kan tydeligt fornemme om en anti-racistisk Facebook-side opdateres af en venstreradikal dansker eller en troende muslim. Muslimer mangler situationsfornemmelse, og det eksempelvis en type som kurdiske AbdelRahman Mustafa, manden bag ‘Nok er nok’-gruppen, der i disse dage tærsker langhalm på Lars fra Kastrup. Mustafa er i flere medier omtalt som ‘ekspert’, og blev så sent som i fredags interviewet til TV2 News. Her lidt om hans fortid.

“Som 13-årig begyndte han at hænge ud med andre unge og begå kriminalitet. For ti år siden var han med til at starte banden Brothas på Nørrebro, og han har siddet fængslet for blandt andet drabsforsøg.

‘Jeg talte forleden: Syv gange har jeg stået i nærheden af noget, der pludselig udviklede sig til et drabsforsøg. Jeg er helt i chok, når jeg tænker på det i dag.’ Siden er brutaliteten kun taget til, siger han. …

I forbindelse med en flugt fra politiet hoppede han ud fra anden sal og brækkede begge sine ben. Han er også fysisk skadet efter knivstik, tager dagligt flere slags medicin og kan ikke arbejde fuld tid. Og så er der de psykiske omkostninger. Ofte holder mareridt ham vågen til den lyse morgen.” (Dagbladet Information, 12. december 2020)

“Det var religionen, der fik ham til at vende kriminaliteten ryggen.”

 

ANNONSE