Nyt

DR inviterer to muslimer – begge dømt for drabsforsøg – og en politiker fra Enhedslisten, der har spillet en central rolle i den autonome BZ-bevægelse. Spørgsmålet, de skal debattere, er: Skal kriminelle udlændinge have længere straffe? Svaret blev et nej.

Paneldeltagerne er BZ’eren Gyda Heding, der nu er medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Enhedslisten, islamisten Abdelrahman Mustafa, der er journalist Mette Vibe Utzons svigersøn, og digteren Haidar Ansari.

De er to muslimer er dømt for drabsforsøg og anden grov kriminalitet.

I en podcast på 24syv bruger Haidar Ansari udtrykket “os muslimer”. Han fortæller også, at hans familie er muslimer. Så der er belæg for at kalde Haidar Ansari for muslim. På 24syv slår de fast, at Haidar Ansaris forældre er iranere. Andre medier har omtalt Ansaris forældre som irakere eller iraner/iraker.

Mere om Gyda Heding her.

 

ANNONSE