Kommentar

Foto: Roy Vestfjord
Danmark er blevet et diktatur, der hylder og beskytter en fremmed bevægelse her i landet, der ikke hylder FN´s erklæring om menneskerettigheder.
Kærligheden til denne barbariske bevægelse betyder, at staten nådesløst slår ned på enhver borger, der tillader sig at kritisere, håne, fordømme, udskamme eller irettesætte en barbarisk bevægelse, der på få årtier har spredt sig over hele Europa. Ja, selv en satirisk, sarkastisk eller bare en objektiv og faktuel beskrivelse af denne bevægelse, bliver omgående betragtet af myndighederne som hadefuld og racistisk. Solidt støttet af dens håndlangere, fx. røde politikere, den røde presse, kultureliten, skolelærere, præster og andre, der af uransaglige årsager har valgt at bukke sig for denne kvindeundertrykkende, homofilhadende, frihedshadende og demokratihadende bevægelse.
Ja, selv et billede eller en video af bevægelsens barbariske handlinger fx. halshugninger af civile, udkastning af homoseksuelle fra høje bygninger, stening af “utro” kvinder, afbrænding af fanger etc. bliver omgående takseret som fængselsstraf til den dansker, der naivt tror, at han kæmper for demokratiets overlevelse, når han afslører barbarernes hæsligheder.
Ethvert forsøg på at afsløre denne bevægelse er i det diktatoriske Danmark udtryk for racisme, hån og forfølgelse.
Et paradoks. For Danmark ynder jo at fortælle alverden, at vi her støtter FN´s erklæring om menneskerettigheder. En erklæring, der jo netop forsøger at hindre omtalte, ovennævnte bevægelse.
Men Danmark har altså valgt at beskytte hundredevis af bevægelsens mest rabiate medlemmer her i landet. Men faktisk endnu værre. Danmark har også valgt at beskytte bevægelsens flere hundredetusinde “moderate” medlemmer – på bekostning af danskernes ytringsfrihed og tryghed.
For de “moderates” kvinder skal da fortsat have lov til at sidde kønsopdelte i offentlige forsamlinger, have lov til at bade kønsopdelt, have lov til at bære et tørklæde, der viser, at de er mere “rene” end danske kvinder. Deres døtre skal da slet ikke gå alene i byen. De skal have en mandlig beskytter med. Og tænker de på at gifte sig med en dansker, bliver de udstødt af familien – eller det, der er værre.
Alt det er så langt væk fra dansk lighed, retfærdighed og moral. Alligevel skal du som dansk borger bukke dig, føje dig – og tie.
Også når du ser bevægelsen udfolde sin dominans og afsky over for danske sygeplejersker, læger, sagsbehandlere, dommere, hjemmehjælpere, politifolk, brandfolk etc. Eller når du ser den overfalde unge, danske drenge på gaderne, køre ræs i gaderne, stjæle fra butikker, lave massiv svindel eller råbe racistiske skældsord efter dig.
Bare du på gaden – ikke voldeligt, men i tale – tillader dig at vise din afsky for denne bevægelse, uagtet, om du møder de rabiate eller de “moderate”, vil du straks opleve en shitstorm eller fængsel.
For diktaturstaten Danmark hylder og beskytter den bevægelse, der ikke hylder erklæringen om menneskerettighederne.
Ikke alt er sort og hvidt, ej heller i denne bevægelse. Så naturligvis er der også her mennesker, der vil Danmark og vort demokrati. Men de er bare så få. Se bare på kriminal-statistikkerne eller læs aviserne. Du læser aldrig om jødiske bander, der overfalder, svindler eller begår hærværk. Ej heller kinesere, filippinere, svenskere, japanere eller noget af vore andre indvandrergrupper. Nå, ja, der er naturligvis nogle østeuropæiske bander, der stjæler med arme og ben. De bliver underligt nok straks udvist efter en dom – i modsætning til medlemmer af ovenstående bevægelse.
Tror du stadig, at det er en tilfældighed?
ANNONSE