Kommentar

Noget af det mest patetiske var venstrefløjens solidaritet med Kvinder i Dialog. Her fra demonstrationen på Nørrebro 25. mai. Foto: Kvinder i Dialog
I min optik er en rød feminist en dualisme. Hun tilstræber lighed med den hvide mand, men søger underdanighed hos den mørke. Et af tidens største paradokser. Derfor disse spørgsmål:
Hvorfor kalder I os indvandrerkritikere for racister, nazister og det, der er værre, uagtet, at vi naturligvis intet har imod indvandrere, men blot indvandrere, der er terrorister, kvindeundertrykkende, kriminelle eller dybt, ortodokse religiøse?
Hvorfor mener I, at det er bedre at give op til én million kroner årligt til en enkelt “flygtningefamilie” her i Danmark, når de samme penge kunne redde flere hundrede familier i deres nærområder i Mellemøsten?
Hvorfor mener I, at det er ok, at visse udlændinge kan få bistandshjælp i både 30 og 40 år – blot fordi de vælger at iklæde sig en påklædning, der signalerer, at de ikke ønsker at være en del af det danske samfund? I modsætning til  danskere, der straks bliver sat i aktivering dagen efter, at de anmoder om bistandshjælp?
Hvorfor mener I, at bigami er helt ok, når det gælder visse fremmede mænd, men ikke danske mænd?
Hvorfor mener I, at det er helt ok, at visse fremmede mænd gift med mindreårige kommer hertil?
Hvorfor mener I, at det er ok ikke at nævne nationaliteten på dem, der begår de fleste voldtægter, kriminalitet og skyderier her i landet?
Hvorfor går I ikke i demonstrationer, når en arabisk kvinde bliver stenet eller en arabisk, homoseksuel mand bliver kastet ud fra et højhus?
Hvorfor demonstrerede I ikke, da en arabisk censor for et par år siden nægtede at give hånd til danske, kvindelige studerende?
Hvorfor demonstrerede I ikke, da arabiske islamister voldtog og halshuggede to unge, nordiske piger?
Hvorfor hyldede I i jeres ungdom friheden og nøgenheden, men  nu – hvor I er blevet ældre – hylder I det tilhyllede menneske?
Hvorfor tager jeres “kvindeorganisationer” ned til Mellemøsten – ved hjælp af millioner af danske skattekroner – og forsøger at lære arabere om demokrati, mens de samme kvinde-organisationer herhjemme tier om visse araberes u-demokratiske adfærd her i Danmark?
Hvorfor accepterer I små, fremmede piger med tørklæder, der bevirker, at når de skal lege med danske børn, ikke må røre ved hunde og katte, ikke må lege visse danske lege, ikke må se visse danske bøger eller film – og ikke må spise samme mad som vore børn? Tror I, at disse børn nogensinde bliver til danske samfundsborgere?
Hvorfor hylder I lige præcist den bevægelse, der om nogen undertrykker kvinder?
Hvorfor tør I ikke læse kriminal-statistikkerne, der beviser, at hovedparten af vor tids kriminalitet, herunder voldtægter af jeres danske “søstre” begås af ikke-danskere?
Hvorfor mener I, at Danmark årligt skal betale 100 milliarder kroner til fremmede, hvoraf mange foragter os danskere, men ikke vore penge?
Hvorfor forsvarer I derfor aldrig jeres egne, hvide mænd, der om nogen har givet jer ligeberettigelse, men kun de mørke mænd, der qua deres religion ser ned på jer?
Og hvorfor vil I – som mødre – efterlade et multikulturelt helvede til jeres børn og børnebørn?

Er der ikke bare én af jer røde feminister, der tør give mig en forklaring på jeres pludselige kærlighed til de mørke og kvindeforagtende mænd, der adskiller sig fra de andre mørke indvandrere, der heldigvis har tilpasset sig dansk kultur og demokrati?

ANNONSE