Kommentar

Alene qua rubrikken har jeg allerede her mistet en del læsere, nemlig de røde venstretosser og de såkaldte ”humanistiske” mennesker. For tænk, at tossen (det er så åbenbart mig) antyder, at Danmark har fået et islamisk islæt.

Jeg medgiver, at jeg godt nok er født på Sydfyn, hvor de indfødte er kendt for at være både godmodige og naive. Til gengæld er vi også kendt for at sige tingene lige ud. Også de ting, vi ikke forstår.

Og jeg forstår så eksempelvis ikke, at halvdelen af den danske befolkning inklusive samtlige vore politikere med statsministeren og justitsministeren i spidsen har valgt at underlægge sig en barbarisk bevægelse, hvis ideologi er diametral modsat vore værdier – og også FN´s værdier. 

ANNONSE

For uagtet, at jeg bare er en ganske almindelig, naiv borger, har jeg stadig øjne og ører. Så jeg kan jo både se og høre de dramatiske og især religiøse omvæltninger, som Danmark har gennemgået de seneste 20 – 30 år. 

For er der noget, som danske politikere, politiet, sagsbehandlere, domstole, lærere, journalister, kunstnere, medier og biskopper tager alvorligt, er det religion. Altså naturligvis ikke kristendommen, men det mere eksotiske islam. 

Faktisk så meget, at de både af frygt, men også i ærbødighed nu tager særhensyn til denne arabiske ”religion” – med det resultat, at den for alvor har ændret det danske samfund. 

Så nu har vi mange bydele, der domineres og kontrolleres af folk, der offentligt står frem og siger, at de vægter deres religion højere end dansk demokrati. Derfor har de deres egne ”domstole”, og kvinder og piger, der er tvunget til at gå tilhyllede, og voksne mennesker, der siger nej til at arbejde grundet deres religion, og bederum på mange danske arbejdspladser og skoler. Og kvinder og mænd, de ikke vil give hånd til os de ”vantro”. Og de har også fået indført, at det næsten er umuligt at købe en dansk kylling, der ikke er halalslagtet.  Etc. For ikke at tale om, at lige præcis disse mennesker har i forhold til deres antal den højeste arbejdsløshed, men til gengæld den største udbetaling af offentlig forsørgerhjælp. 

Nå, ja. De har tillige fået indført, at vi almindelige danskere ikke må kritisere dem – godt hjulpet på vej af vore politikere, vore medier og vore såkaldte ”humanister”. 

Det forstår jeg ikke.

For jeg lever i et af verdens ældste demokratier. Men åbenbart også i et demokrati, der qua sin demokratiske styreform nu giver fri adgang til dem, der vil omstyrte vort demokrati. 

Jeg forstår så heller ikke, at det ikke er gået op for halvdelen af den danske befolkning, at der ikke er tale om stakkels, forfulgte ”flygtninge”, men om en nøje planlagt invasion og islamisering af Danmark og det øvrige Europa.

Sluttelig forstår jeg heller ikke, at selv danske, borgerlige politikere ikke forstår alvoren. Men måske tager jeg fejl? For måske har de alle en hemmelig forståelse for, at det primitive, det barbariske og især det kvindeundertrykkende nu skal være en dominerende del af Danmarks fremtid? 

Hvis det er rigtigt, så forstår jeg intet mere. Men jeg er jo også bare en fra Sydfyn, der intet forstår sig på den lyksalige, globale og multikulturelle nye verdensorden.

De ulykkelige familier til alle dem, der de seneste år er blevet voldtaget, berøvet, overfaldet eller dræbt af invasionsstyrken, forstår nok heller ikke politikernes hyldest til de globale, mørke kræfter, der vil omstyrte nationalstaterne – herunder Danmark. 

Men måske forstår jeg alligevel statsministeren og de øvrige politikere. For hvis vi alle får udleveret Koranen, hvis skrifter præcis angiver og regulerer vort liv, adfærd og tankemåde, vil eksempelvis bare mit ydmyge liv blive meget mere enkelt og ukompliceret. 

Med andre ord, det kræver forståelse af forstå vore dybsindige politikere. 

PS: Alle, der stadig ikke forstår alvoren, skal bare kigge på Sverigestan, hvor det eksempelvis er forbudt at nævne hvilket land, en formodet voldtægtsforbryder kommer fra – uagtet, at selv naive svenskere ved, at der statistisk set igen er tale om en muslim.  Hvor det i mange skoler er forbudt at flage med det svenske flag. Hvor svenske pensionister er blevet markant fattigere på bekostning af de utallige millioner kroner, som ikke mindst tildeles de børnerige og arbejdssky muslimske ”flygtningefamilier”. 

ANNONSE

Mest læst