Kommentar

Trash-kultur og islam går godt sammen. Billede fra Nørrebro.

Dagligt bliver mange danskere voldtaget, chikaneret, berøvet, overfaldet – og nogle endda dræbt af de fremmede, som vore politikere har lukket ind i landet.

Vi ser danske bydele, der er besat af de fremmede – og en justitsminister, der offentligt går ud og erklærer, at han ikke tør gå ind i disse områder. Vi ser fremmede bander, der har overtaget store dele af København. Vi ser dagligt unge fremmede, der chikanerer vore egne børn i skoler og på gaderne. Vi ser butiksejere, der må se passivt til, når fremmede bander går ind og stjæler – endda i åbningstiderne. Vi ser gamle mennesker, der bliver slået ihjel af fremmede. Vi ser unge piger, der ikke længere tør gå alene hjem om natten. Vi ser tilhyllede fremmede kvinder og kjoleklædte mænd, der qua deres såkaldte ”religion” ser ned på os danskere. Vi ser fremmede, der ikke vil give os hånd. Vi ser unge fremmede, der skyder i vore gader eller afbrænder vore biler. Vi ser tusindvis af fremmede, der i magtdemonstrationer optræder i vore gader – selv på Rådhuspladsen. Og vi ser deres såkaldte bedesteder skyde op overalt i landet, mens vore egne kirker bliver nedlagt. Etc.

Kort sagt, vi ser vort land og andre europæiske blive forvandlet og domineret af en fremmed bevægelse. 

Alligevel forbliver dem, der skal beskytte os, tavse – trods det, at de kender sandheden, og de kender Danmarks fremtid. 

Nemlig at Danmark skal blive en islamisk vasalstat – som i praksis forvaltes af et højere organ – altså en fremmed gud. En gud, som strategisk først vil gøre os alle ”multikulturelle”. Og når det oprinder, vil han forvandle os til slaver at en ældgammel doktrin, der siger, at intet menneske skal være frit og selvstændigt tænkende, men kun leve efter hans anprisninger. 

Godt hjulpet på vej af naive politikere, røde venstretosser og de såkaldte ”humanister”. 

Især levebrødspolitikere, der ikke tænker længere end til deres egen død, gør alt for at bibeholde deres fede lønninger og pensioner – og fysisk beskytte sig selv. Derfor omgiver de selv døgnet rundt med livvagter, befæster Christiansborg og bevæger sig nødigt rundt i de geografiske områder, som de fremmede har besat. For politikerne ved, at vi allerede er i krig. 

ANNONSE

Men de forsøger at forhale den indtil de selv er gået fredeligt bort. Derfor belønner de alle de fremmede med penge, ferierejser, førtidspensioner, forhaling af udvisninger, latterlige, lave domme og andre markante særhensyn i forhold til etniske, danske borgere.

Og når borgerkrigen kommer, er disse politikere enten døde eller er immigreret til mere fredelige steder rundt i verden, hvor de fremmedes eventyr-gud ikke har magt. 

Til gengæld efterlader de en urgammel, stolt stamme, kaldet danerne, til en grusom skæbne.

For vore politikeres forældre lærte dem aldrig om stoltheden, fædrelandskærligheden og kampen for et af verdens bedste demokratier.

PS: Vor egen statsminister har også overgivet sig til EU, der via hemmelige aftaler tillader fri adgang til Europa for arabiske borgere. Folk, der snart vil forvandle Danmark til et rædselskabinet. Men ingen af vore venstreorienterede journalister har nogensinde stillet det enkle spørgsmål til Lars Løkke:

– Hvordan kan du tillade, at folk, der undertrykker deres egne kvinder, og på alle områder ikke opfylder FN´s krav til menneskerettigheder, får lov til at bosætte sig i et demokratisk samfund som Danmark? Og som for de flestes vedkommende – bliver evigt forsørget af danske skatteydere?

Spørgsmål, som vor feje statsminister sikkert er taknemmelig over ikke at blive stillet. 

 

Peter Qvistgaard

ANNONSE