Nyt

(SF-borgmester Tonni Hansen på TV2 News, 19. maj 2021)

Der er noget smukt over multikulturalister, der rammes af ‘anvendt multikulturalisme’, når godheden bliver konkret. Tilbage i 2019 forsøgte Langelands SF-borgmester at få et udrejsecenter til øen, da det ville skabe arbejdspladser. Dengang talte han om ‘de her familier’ og ‘de her børn’, og nu ser det så ud til at Langeland får et udrejsecenter for kriminelle afviste/udviste asylansøgere. Lokale er selvfølgelig imod, nu hvor et hashtag ikke er nok: ‘Mattias Tesfaye’ – Langeland si’r nej’, blev der råbt under ministerens besøg, og de larmer noget mere end ‘Venligboerne Langeland’, der er krøbet i flyverskjul. Se evt. Instagram og Linkedin.

Fra Danske Kommuner – Borgmester vil have nyt udrejsecenter til Langeland (2019)

“Regeringen har endnu ikke bestemt sig til, hvor den næste år vil placere de udlændinge, der i dag bor på Udrejsecenter Sjælsmark. Nu kommer Langelands borgmester Tonni Hansen (SF) regeringen til undsætning.

Han vil drøfte muligheden for at placere et nyt udrejsecenter på Langeland, siger han til TV 2/Fyn.

– Det primære for mig er, at vi kan gøre noget for de her familier. Jeg ved fra tidligere, at langelænderne engagerer sig i familierne. Det sekundære er, at der vil være nogle arbejdspladser i at få et center eller få dem placeret i nogle hjem heromkring, lyder det fra borgmesteren.”

 

@“Det kom bag på mig, at langelænderne blev så utilfredse med at få et udrejsecenter til øen. De har jo har stemt borgmester Tonni Hansen (SF) ind for at lede den lange ø, og SF har i 30 år arbejdet benhårdt på at få så mange flygtninge/indvandrere til landet som overhovedet muligt. … Så er det vel rimeligt, at SF og langelænderne smager deres egen medicin og tager deres del af ansvaret? Det kan vel ikke være rigtigt, at alle os, der var imod den store indvandring, skal plages af SF’s indvandringspolitik.” (‘Mogens Ibsen Væggerløse’ i Ekstra Bladet, 24. maj 2021)

ANNONSE