Nyt

“Med hensyn til billetter. Så er det rigtig, at han (Rasmus Paludan, red.) har købt billetter. Men han kommer ikke ind – simpelthen.”

Sådan falder ordene fra multimillionæren Allan K. Pedersen, der sammen med sine børn Carina og Daniel kontrollerer firmaet bag Langelandsfestivalen.

Den familievenlige festival bryster sig af at “være for alle”. Men når man har købt billetter til Langelandsfestival, kan man ikke være sikker på at få adgang. Det måtte politikeren Rasmus Paludan og to andre medlemmer af Stram Kurs sande.

“Når jeg skriver, han (Rasmus Paludan, red.) er uønsket, så er det, fordi jeg kalder en spade for en spade,” fortæller festivalejeren Allan K. Pedersen.

Men der er ikke tale om en privatejet festival, der håndhæver sin ret til afvise gæster.

Hvert år får Allan K. Pedersen og Langelandsfestival over en halv million gode skattekroner fra de ellers trængte borgere på Langeland.

Beløbet bliver bevilliget af de lokale politikere med den ræverøde socialist og borgmester Tonni Hansen (SF) i spidsen.

Millionæren Allan K. Pedersen kan bruge skatteydernes penge til at markedsføre sit firma Langelandsfestival A/S. Samtidig kan rigmandsfamilien udøve politisk censur og diskriminere politiske modstandere via festivalen.

Allan K. Pedersen er en magtfuld mand på Langeland, men erkender dog, at han ikke kontrollerer hele øen i det sydfynske øhav:

“Han (Rasmus Paludan, red.) er velkommen til at komme herned og køre rundt på de offentlige veje. Men han kommer ikke ind i de områder, vi har noget med at gøre. Så sådan er det,” lyder det magtfuldkomment fra Allan K. Pedersen.

Allan K. Pedersen er kendt som den mangeårige ejer af superligaklubben FC Nordsjælland. For få år siden afhændede millionæren sine aktier i FCN og tjente over 100 millioner kroner. FC Nordsjælland er oprindeligt etableret med store mængder penge fra den daværende Farum Kommune. Og den snu pengemand Allan K. Pedersen køber fodboldklubben billigt i 2003.

ANNONSE

Allan K. Pedersen er vant til at nyde offentlige midler og tilskud. Men ordet ‘dialog’ er en by i Rusland, da millionæren hører, at islamkritikeren Rasmus Paludan har købt festivalbillet som privatperson:

“Da jeg først finder ud af, at det er ham, så er der ingen grund til at tage en videre dialog. Fordi vi ønsker ham ikke hernede.”

Allan K. Pedersen chikanerer folk, der ikke deler hans politiske holdninger. Og borgerne er med til at betale gildet hvert år.

Se også
Allah ønsker glædelig jul: Koranklodser er en ‘gave’ til samfundet

ANNONSE