Kopierede/fra hoften

Sikandar Siddique på Facebook, 29. august 2021; NB: Let redigeret)

Det er næsten umuligt at få kriminelle udlændinge udvist, da både venstrefløj, domstole og internationale konventioner kæmper imod. Når det så endelig sker, arbejder den yderste venstrefløj på højtryk for at omgøre beslutningen. Tilbage i 2009, da udviste irakere ‘besatte’ Vor Frue Kirke, hed talspersonen Taleb Said Morad Ansari – en heroinsmugler, der syv år tidligere fik en udvisningsdom. I gruppen sås blandt andet ansigtstattoverede Ghassan Younis, der otte år tidligere fik en udvisningsdom for narkokriminalitet og våbenbesidddelse.

Med andre ord: Venstrefløjen har intet moralsk kompas. Herunder Frie Grønnes Sikandar Siddique, der i lighed med Enhedslisten kæmper for den udviste afghaner ‘Jamil’. En mand der blev udvist af Danmark efter domme for voldtægt og våbenbesiddelse. Ikke et ord om ofrene, blot stakkels Taleb, Ghassan, Jamil…

Det gør mig ked af det og pinlig at høre en historie som Jamils. Hvordan kunne det overhovedet komme på tale at hjemsende folk til Afghanistan den 4. juli? Hvor Taliban var godt i gang med at overtage magten. Jeg forstår det simpelthen ikke. Hvad tænker regeringen og ministeren dog på?
Det er resultatet af mange års ødelæggende hanekamp om at være hårdest på udlændingepolitikken, men uanset ens holdning på området, er det altså fuldstændig uacceptabelt at Danmark sender…”
(Sikandar Siddique, 29. august 2021)

Fra arkivet

“Senere da han blev talsmand for de de afviste asylansøgere, kom der navn på – Taleb Ansari. Identisk med Taleb Said Morad Ansari, en 48-årig iraker, der i 2002 fik en dom på seks års fængsel for forsøg på indsmugling af 1,4 kilo heroin.” (Uriasposten, 2009)

“Blandt de Irakere der nu opholder sig i Vor Frue Kirke mens de venter på at blive sent tilbage til Irak, er foruden heroinsmugleren Taleb Said Morad Ansari også den dømte forbryder Ghassan Younis, der kan kendes på tatoveringerne i ansigtet. Han er dømt for bl.a. våben og narko.” (YouTube, 2009)

“Talsmanden for de sultestrejkende er Taleb Said Morad Ansari, der fik udvisningsdom i 2002, men er desværre stadig i landet. Han får støtte fra ansigtstattoverede Ghassan Younis, der nu kalder sig ‘Hulk Sami Alqseunan’. Han blev udvist i 2001, dømt for våbenbesiddelse og narkokriminalitet. Younis og Ansari kender hinanden fra besættelsen af Vor Frue Kirke, maj 2009.(Udrejsecenter Kærshovedgård, 2017)

ANNONSE