Nyt

Den fortjenstfulde Syrienblog skriver:

“Syrienblog har fået tilsendt billeder af IS-terroristen Rawand Dilsher Taher, der sidder lige bag ved Per Stig Møller og Colin Powell under et amerikansk statsbesøg i København i 2004.

I 2014 rejste Rawand Dilsher Taher til Syrien for at tilslutte sig Islamisk Stat sammen med Mohammed Basil El-Cheikh Hassan, der er bedre kendt som “Basil Hassan”. Den 7. december 2015 blev Rawand Dilsher Taher dræbt af et amerikansk Hellfire-missil i Raqqah.”

Læs hele historien og se alle billederne på Syrienblog.

Studenterfoto af Rawand Dilsher Taher (“Abu Maryam al-Kurdistani”) (født 26. maj 1987 – død 7. december 2015), irakisk kurder fra Arbil, der i Danmark havde tilholdssted på Blågårds Plads, Nørrebro. (Foto: Syrienblog)

 

 

 

 

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf